Ντορέττα Παπαδημητρίου – Η νέα Beauty Ambassador της Cosmetic Derma Medicine!
Inside Stories

Ντορέττα Παπαδημητρίου – Η νέα Beauty Ambassador της Cosmetic Derma Medicine!

Η Cosmetic Derma Medicine βρήκε στο πρόσωπο της Ντορέττας την ιδανική εκπρόσωπο ομορφιάς, δυναμικότητας και αυτοπεποίθησης!

Τον τέλειο συνδυασμό δηλαδή που κάθε γυναίκα κάθε ηλικίας ονειρεύεται να αποκτήσει!

Οι γυναίκες την αγαπούν καθώς αποτελεί για εκείνες πηγή έμπνευσης και εκείνη με τη σειρά της, τους χαρίζει στιγμές χαράς με την παρουσία της στην τηλεόραση και στο θέατρο και παράλληλα όμορφες στιγμές της καθημερινότητας της μέσω των προσωπικών της social media.

O Πρόεδρος & CEO του Cosmetic Derma Medicine Medical Group, Δρ. Αναστάσιος Βεκρής και η Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine, Δρ. Αμαλία Τσιατούρα είναι βέβαιοι ότι «η κομψότητα, η θηλυκότητα και η πάντα αισιόδοξη προσωπικότητα της Ντορέττας καθώς και η πολυετής εμπειρία της στο καλλιτεχνικό χώρο είναι η εικόνα που αντιπροσωπεύει την Cosmetic Derma Medicine, η οποία φροντίζει να αναδεικνύει την ομορφιά της σύγχρονης γυναίκας μέσω των υπηρεσιών Αισθητικής Δερματολογίας που προσφέρει».

Ο Ιατρικός Όμιλος COSMETIC DERMA MEDICINE MEDICAL GROUP αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας & Πλαστικής Χειρουργικής μέσω της Cosmetic Derma Medicine και Μεταμόσχευσης Μαλλιών μέσω της Advanced Hair Clinics, μία από τις πιο εξειδικευμένες κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ευρώπη. Δημιουργήθηκε από τον Δρ. Αναστάσιο Βεκρή, Πλαστικό Χειρουργό, μέλος της ISHRS, και Επιστημονικό Διευθυντή της Advanced Hair Clinics και τη Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine.

Ο πολυβραβευμένος Ιατρικός Όμιλος CDM Medical Group διαθέτει 10 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο (Ιλίσια, Κηφισιά, Γλυφάδα, Περιστέρι, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ρόδο, Ηράκλειο Κρήτης και Λεμεσό). Η εξειδικευμένη ιατρική ομάδα, οι σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και οι πολυτελείς χώροι των κλινικών προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved