Τηγανητά: Γιατί αυξάνουν τον κίνδυνο στεφανιαίας νόσου
Inside Stories

Τηγανητά: Γιατί αυξάνουν τον κίνδυνο στεφανιαίας νόσου

Ακόμη και όταν καταναλώνονται μια φορά την εβδομάδα, τα τηγανητά μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο στεφανιαίας νόσου, σύμφωνα με τα ευρήματα νέας μελέτης.

Ένας βασικός λόγος είναι ότι το λάδι, όταν θερμαίνεται, απελευθερώνει αλδεΰδες, χημικές ουσίες που συμβάλλουν στην αύξηση της αρτηριακής πίεσης και τη μείωση της «καλής» χοληστερόλης.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved