EveryDayTeen: Η online πλατφόρμα του TeenQueen.gr σε συνεργασία με την EveryDay
Inside Stories

EveryDayTeen: Η online πλατφόρμα του TeenQueen.gr σε συνεργασία με την EveryDay

που «μοιράζει» αυτοπεποίθηση στις έφηβες.

Σε έναν κόσμο όπου τα πάντα «τρέχουν» και κρίνονται από τα social media, ενώ η διάκριση ανάμεσα στο αληθινό και το fake έχει καταργηθεί, η καθημερινότητα των έφηβων κοριτσιών είναι, σε πολλές περιπτώσεις, κάτι περισσότερο από απαιτητική. Άγχος, πίεση, ανασφάλεια, έλλειψη αυτοπεποίθησης. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα συναισθήματα που βιώνουν σε μία ούτως ή άλλως ευαίσθητη περίοδο της ζωής τους!

Το TeenQueen.gr, λοιπόν, κατανοώντας τις ανάγκες των κοριτσιών, ανέλαβε δράση! Σε συνεργασία με την EveryDay, τη μάρκα που στηρίζει τα κορίτσια από την έναρξη της εφηβείας τους, αλλά και σε κάθε επόμενο βήμα, δημιούργησαν το EveryDayTeen, μία ειδική online πλατφόρμα στην οποία κάθε EveryDayTeen βρίσκει το hub της εφηβείας της.

Με στόχο να δημιουργηθεί ένα κίνημα που υπόσχεται να βάλει τέλος… στη μαυρίλα και να δώσει στα νέα κορίτσια την έμπνευση που χρειάζονται για να πιστέψουν στον εαυτό τους, το TeenQueen.gr μαζί με την EveryDay, δημιούργησαν έναν νεανικό ιστότοπο που αφουγκράζεται τις ανησυχίες κάθε έφηβης, που σέβεται όσα νιώθει και κυρίως, που τη βοηθά να εκφράζεται ελεύθερα, να μην «κρύβεται», να πιστεύει στις δυνάμεις και τα όνειρά της, να έχει αυτοπεποίθηση, να μαθαίνει τον εαυτό της και να έχει άνεση και σιγουριά, ώστε να ζει την EveryDay στο maximum.

Μέσα από άρθρα, βίντεο και ειδικές ενέργειες και με οδηγό την τεχνολογία, το TeenQueen.gr και η EveryDay, δίνουν στις έφηβες την ευκαιρία να διαβάσουν και να ενημερωθούν πάνω σε θέματα που τις απασχολούν και ταυτόχρονα, να διασκεδάσουν και να βρουν τη δική τους EveryDay, αισιόδοξη «γωνιά» στον χαοτικό κόσμο του σύγχρονου Διαδικτύου. Πώς; Παροτρύνοντάς τους να εκφράζουν και να αναλύουν καθημερινά τα συναισθήματά τους μέσα από το δικό τους digital ημερολόγιο, το EveryDayTeenDiary και προσφέροντάς τους τη μοναδική ευκαιρία να μάθουν τα πάντα για τους πιο δημοφιλείς teen καλλιτέχνες στην Ελλάδα προκειμένου να γίνουν και εκείνες μέρος του κινήματος των #WhiteDays !

Το TeenQueen.gr και η EveryDay βρίσκονται στο πλευρό της κάθε έφηβης και μέσα από τη νέα και πρωτοποριακή τους πλατφόρμα, την καλούν να είναι αληθινή και να πιστέψει στον εαυτό της. Ακόμη περισσότερο όμως, της δείχνουν πόσο σημαντικό είναι το να συνεχίσει, κατά τη διάρκεια αυτής της περίπλοκης, απαιτητικής, αλλά ταυτόχρονα απίστευτα όμορφης περιόδου της ζωής της, να κάνει άφοβα κάθε μέρα ό,τι αγαπά και την εκφράζει. Γιατί η ελευθερία είναι ευτυχία και δεν υπάρχει τίποτα πιο απελευθερωτικό από το να είσαι ο εαυτός σου… EveryDay!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved