Coffee Lovers: Αυτά τα χαρμάνια χωράνε έναν ολόκληρο κόσμο στο φλιτζάνι σου!
Inside Stories

Coffee Lovers: Αυτά τα χαρμάνια χωράνε έναν ολόκληρο κόσμο στο φλιτζάνι σου!

Ariana Grande, Selena Gomez, Miley Cyrus, Hugh Jackman. Και τους τέσσερις πού τους χάνεις, που τους βρίσκεις, είναι μονίμως με ένα θερμός στο χέρι!

Όπως επιβεβαιώνουν τα posts στα προσωπικά τους SoMe, καθώς και τα αναρίθμητα «κλικ» που τους κλέβουν κάθε τόσο οι παπαράτσι, είναι μάλλον με διαφορά οι πιο φανατικοί και διάσημοι coffee lovers σε όλον τον κόσμο.

Από την πλευρά μας, τους καταλαβαίνουμε. Ποιος αντέχει να ξεκινήσει μία ακόμη ημέρα χωρίς τη λαχταριστή και οικεία αίσθηση μία ζεστής κούπας καφέ; Ποιος δεν παρήγγειλε έναν δεύτερο, για να μπορέσει να ανταποκριθεί και να φέρει εις πέρας ένα απαιτητικό 8ωρο στο γραφείο; Κακά τα ψέματα, όλοι έχουμε γευτεί τη «μαγική» επίδραση που έχει ο καφές στις λειτουργίες του εγκεφάλου, για αυτό άλλωστε αποτελεί και ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Αν όπως οι αγαπημένοι σου celebrities, έτσι και εσύ, δηλώνεις ορκισμένη coffee lover, πλέον μπορείς να απολαμβάνεις έναν υψηλής ποιότητας, επαγγελματικό καφέ, χωρίς να έχεις την ανάγκη κανενός barista ή να εγκαταλείψεις τη ζεστασιά του σπιτιού σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να επενδύσεις στα νέα Home Blends για espresso και καφέ φίλτρου Dimello και να είσαι βέβαιη πως η σχέση σου με τον καφέ, θα περάσει σε ένα εντελώς διαφορετικό level!

Για τους λάτρεις του φίλτρου

Αν είσαι και εσύ μία ορκισμένη λάτρης του καφέ φίλτρου, όπως για παράδειγμα ο Bill Murray στην εμβληματική ταινία «Coffee and cigarettes» του Jim Jarmusch ή η Britney Spears στην καθημερινή της ζωή, τότε δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις την ευκαιρία να εμπλουτίσεις το πρωινό σου με ένα από τα… αφυπνιστικά αρώματα που αναδύονται από τις νέες συσκευασίες αλεσμένου καφέ φίλτρου του Dimello! Guatemala, Ethiopia, Colombia, Brazil, όποια από τις παραπάνω επιλογές κι αν διαλέξεις, οι αισθήσεις σου θα παρασυρθούν σε μία πρωτόγνωρη εμπειρία απόλαυσης, γεμάτη από σοκολατένια αρώματα, ανεπανάληπτες φρουτώδεις γεύσεις, διακριτικές «νότες» ξηρών καρπών και γεμάτα σώματα που συνοδεύονται από μία «πλούσια» βελούδινη υφή. Συλλέγοντας την πρώτη ύλη από περιοχές με μοναδικό κλιματικό και τοπογραφικό ενδιαφέρον όπως οι παραπάνω που τιτλοφορούν τις ποικιλίες της, κατάφερε να συμπεριλάβει στα σακουλάκια του καφέ, αρώματα, γεύσεις, υφές και χρώματα από κάθε γωνία του πλανήτη. Δοκίμασε όποια από όλες πλησιάζει περισσότερο τις γεύσεις σου και να είσαι σίγουρη, πως από απλή καθημερινή συνήθεια, η πρωινή «ιεροτελεστία» του καφέ θα ανακηρυχθεί στη νέα σου λατρεία!

Για τους λάτρεις του espresso

Σε περίπτωση που δεν το γνώριζες, υπάρχει ένα κοινό που σε ενώνει με το διάσημο μοντέλο Gigi Hadid και αυτό είναι πως και οι δύο αρνείστε να κάνετε οτιδήποτε, αν δεν έχετε πιει πρώτα μία γουλιά από τον ζεστό espresso σας. Μάλιστα, σύμφωνα με μία φωτογραφία που δημοσίευσε η κολλητή φίλη της Selena Gomez, η Gigi απολαμβάνει πάντα ένα φλιτζάνι έπειτα από ένα χορταστικό γεύμα. Γιατί, λοιπόν, να μην κάνεις και εσύ το ίδιο; Ο Forza με το γεμάτο σώμα και την έντονη γεύση, ο Mezzo με το μεσαίο καβούρδισμα, ο Ricco που συνδέει Κεντρική, Νότια Αμερική και Ινδία, ο Aroma με μοναδική εσάνς εσπεριδοειδών, φρούτων και λουλουδιών, καθώς και ο «απαλός» Decaf, είναι τα λαχταριστά χαρμάνια που φτάνουν από κάθε γωνιά του πλανήτη και υπόσχονται να δώσουν ακόμη περισσότερη ένταση στην ημέρα σου. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως με τόσο μεγάλη ποικιλία, θα βρεις σίγουρα στα ράφια του σούπερ μάρκετ τον Home Blend espresso του Dimello που ανταποκρίνεται καλύτερα στις προτιμήσεις σου. Κάντο όπως η Gigi και θα μας θυμηθείς!

Κλείνοντας, όλοι λίγο πολύ, διάσημοι ή όχι, συμφωνούμε πως μία ζεστή κούπα καφέ το πρωί, είναι ένας αρκετά καλός λόγος για να ξεκινήσει η μέρα με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία και διάθεση. Φαντάσου απλά, πόσο πιο απολαυστική και ξεχωριστή θα γίνει αυτή η εμπειρία, όταν θα συνοδεύεται από τις μοναδικές γεύσεις των νέων Home Blends της Dimello!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved