Ποιοι celebrities κάνουν LASER αποτρίχωση;
Inside Stories

Ποιοι celebrities κάνουν LASER αποτρίχωση;

Το ξυραφάκι τείνει να γίνει είδος προς εξαφάνιση στο Χόλιγουντ από τη στιγμή που οι celebrities γνώρισαν τη LASER αποτρίχωση.

Η λίστα των σταρ που επιλέγουν το LASER για να εξαλείψουν την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα διαρκώς μεγαλώνει και όχι τυχαία αφού τα οφέλη της σύγχρονης μεθόδου είναι αναρίθμητα: μέθοδος κατάλληλη για κάθε τύπο και χρώμα δέρματος, που προσφέρει μόνιμο βελούδινο αποτέλεσμα, με ασφάλεια, χωρίς πόνο, χωρίς παρενέργειες.

Κιμ Καρντάσιαν

«Είμαι Αμερικανίδα, οπότε ασφαλώς έχω εμμονή με τη LASER αποτρίχωση», δηλώνει η δημοφιλής σταρ, η οποία είχε αποκαλύψει ότι αντιμετώπιζε παλιότερα σοβαρό πρόβλημα υπερβολικής τριχοφυΐας στο μέτωπο και τον λαιμό, το οποίο ανάγκαζε τους φωτογράφους να διορθώνουν με photoshop τις φωτογραφίες της. «Πλέον, χέρια, μασχάλες, μπικίνι, πόδια… όλο το σώμα μου είναι άτριχο!».

Κλόε Καρντάσιαν

Οι τηλεθεατές είδαν την πιο διστακτική Κλόε να δοκιμάζει την πρώτη συνεδρία LASER αποτρίχωσης στον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι “Keeping up with the Kardashians”, συνοδευόμενη από την ήδη έμπειρη αδερφή της, Κιμ. Η Κλόε μυήθηκε πολύ γρήγορα στη διαδικασία. Ξεκίνησε απ την περιοχή των χεριών και έφτασε μέχρι κάτω-κάτω στα πόδια, σχολιάζοντας στο Twitter πόσο καθαρή ένιωθε πια χωρίς την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Βικτόρια Μπέκαμ

Όταν η πρώην “Spice Girl» δήλωσε ότι σταμάτησε να ξυρίζει τα πόδια της, πολλοί παραξενεύθηκαν. Η σύζυγος του Ντέιβιντ Μπέκαμ όμως έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι πλέον προτιμάει τη μέθοδο της LASER αποτρίχωσης, που προσφέρει μόνιμο, βελούδινο αποτέλεσμα, χωρίς να προκαλεί τραυματισμούς, θυλακίτιδα ή άλλες παρενέργειες.

Εύα Λονγκόρια

Η 44χρονη ηθοποιός γνώρισε τη LASER αποτρίχωση όταν άρχισε να ψάχνει μια πιο ανώδυνη εναλλακτική από το κερί για την αποτρίχωση του μπικίνι της. Όπως είχε εξηγήσει, η αποτρίχωση με κερί ήταν τόσο επώδυνη που πολλές φορές είχε αναγκαστεί να αποχωρήσει στη μέση της συνεδρίας. Πλέον, συστήνει ανεπιφύλακτα τη LASER αποτρίχωση σε όλες τις γυναίκες που παιδεύονται με κεριά, κλωστές και κρέμες αποτρίχωσης.

Γιατί να προτιμήσεις κι εσύ τη LASER αποτρίχωση:

«Με τη LASER αποτρίχωση έχουμε μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας σε ποσοστό άνω του 90%. Μάλιστα, με το πλέον εξελιγμένο LASER που συνδυάζει ενέργειες Αλεξανδρίτη και Nd:YAG, μπορούμε να εξαλείφουμε την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε κάθε τύπο και χρώμα δέρματος, ακόμη και σκουρόχρωμο», εξηγεί ο Dr. Τζερμιάς, Δερματολόγος εξειδικευμένος στα LASER, Επιστημονικός Διευθυντής των Δερματολογικών Κέντρων IQ Skin Clinics (Intensive Quality Skin Clinics).

Επιπλέον, η LASER αποτρίχωση είναι:

  • Κατάλληλη για κάθε περιοχή του προσώπου και του σώματος
  • Κατάλληλη για κάθε εποχή του χρόνου
  • Στοχευμένη στον θύλακα της τρίχας, όχι στο υπόλοιπο δέρμα
  • Ανώδυνη, ασφαλής διαδικασία, εγκεκριμένη από τον αυστηρό Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Συσκευών FDA

Ευχαριστούμε τον Dr. Τζερμιά Χριστόφορο, Δερματολόγο εξειδικευμένο στα LASER, Επιστημονικό Διευθυντή των Δερματολογικών Κέντρων IQ Skin Clinics (www.iqskinclinics.com, www.tzermias.gr)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved