Απόκριες 2020: Πέντε special ιδέες με έμπνευση από το κίνημα των #WhiteDays
Inside Stories

Απόκριες 2020: Πέντε special ιδέες με έμπνευση από το κίνημα των #WhiteDays

Παρακάτω θα βρεις τις πιο special ιδέες για να συνδυάσεις το λευκό χρώμα με τη διαχρονική παράδοση της Αποκριάς

Οι Απόκριες είναι ένα από τα αγαπημένα μας έθιμα και κάθε χρόνο, από όταν ήμασταν ακόμη μικρές, μας κάνει να ανυπομονούμε. Είναι η ιδανική ευκαιρία να ξεφύγουμε για λίγο από την πραγματικότητα και να μεταμορφωθούμε έστω και για μερικές ώρες, σε κάτι εντελώς διαφορετικό! Αυτό που απολαμβάνουμε όμως περισσότερο, είναι η προετοιμασία που χρειάζεται μέχρι να αποφασίσουμε και να υλοποιήσουμε τη στολή που θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε στα αποκριάτικα πάρτι που είμαστε καλεσμένες.

Αν περνάνε από το μυαλό σου πολλές ιδέες, αλλά νιώθεις πως καμία από αυτές δεν σε αντιπροσωπεύει απόλυτα, μπορείς να αντλήσεις έμπνευση από το κίνημα των #WhiteDays, το οποίο όχι μόνο θα σε κάνει να μαγνητίζεις τα βλέμματα των άλλων με την ευφάνταστη φορεσιά σου, αλλά θα σε «πλημμυρίσει» με σιγουριά και αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σου!

Ακριβώς επειδή για μία teen queen όπως εσύ, η EveryDay αξίζει να είναι μία white day, παρακάτω θα βρεις τις πιο special ιδέες για να συνδυάσεις το απόλυτο trend του 2020, δηλαδή το λευκό χρώμα με τη διαχρονική παράδοση της Αποκριάς!

Διαβάστε περισσότερα στο Teen.queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved