Οι κίνδυνοι από την κατανάλωση μη παστεριωμένου γάλακτος
Inside Stories

Οι κίνδυνοι από την κατανάλωση μη παστεριωμένου γάλακτος

Αν είστε λάτρεις του φρέσκου γάλακτος, πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς η κατανάλωσή του εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία.

Οι ειδικοί τονίζουν ότι στο νωπό, μη παστεριωμένο γάλα, μπορεί να αναπτυχθούν ανθεκτικά στα αντιβιοτικά μικρόβια, αν μείνει σε θερμοκρασία δωματίου. Τα μικρόβια αυτά συμβάλλουν στην αντίσταση στα αντιβιοτικά.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής ερευνητή, ειδικό στην τεχνολογία τροφίμων στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Jinxin Liu, το μη παστεριωμένο γάλα πρέπει να διατηρείται συνεχώς στο ψυγείο.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved