School of Computing: Σπούδασε στην πληρέστερη Σχολή Δικτύων & Ασφάλειας στην Ελλάδα!
Inside Stories

School of Computing: Σπούδασε στην πληρέστερη Σχολή Δικτύων & Ασφάλειας στην Ελλάδα!

  • Παίρνεις διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο Πληροφορικής, από το University of Derby (26th Guardian University Guide, 2020).
  • Εκπαιδεύεσαι σε Εργαστήρια Πληροφορικής Υψηλών Επιδόσεων (High Performance Computer Labs) και σε Cisco Certified Εργαστήρια Δικτύων.
  • Αναλαμβάνεις πραγματικά Projects Πληροφορικής, συνδέοντας τις τεχνικές γνώσεις σου με επιχειρησιακέ εφαρμογές.

H Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College προσφέρει Bachelor’s και Master’s σχεδιασμένα σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρίες της αγοράς για να προσφέρουν την πιο σύγχρονη γνώση σε θέματα Πληροφορικής & Δικτύων.

Στα βασικά της χαρακτηριστικά προσμετρούνται το Bachelor σε Δίκτυα & Ασφάλεια που πρώτη η Σχολή προσέφερε στην Ελλάδα, ενώ ξεχωρίζουν πρωτοποριακά industry standards προγράμματα, όπως το Bachelor στο Προγραμματισμό Παιχνιδιών (Games Programming) ή το Master στην Επιχειρησιακή Ανάλυση Μεγάλων Δεδομένων (Big Data Analytics):

Για σένα που ενδιαφέρεσαι να εξειδικευτείς και να ανελιχθείς στην εργασία σου, διεκδικώντας καλύτερες απολαβές, o Τομέας Τεχνολογικών Επιστημών του Mediterranean Professional Studies προσφέρει πιστοποιημένα επαγγελματικά προγράμματα σπουδών με εξειδίκευση στον κλάδο της Πληροφορικής:

  • Αποκτάς διπλώματα από το European International University, αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο με έδρα το Παρίσι.
  • Η διδασκαλία σου είναι συνδυασμός δια ζώσης & εξ’ αποστάσεως διδασκαλίας (blended learning), προσαρμοσμένης στις ανάγκες σου είτε είσαι εργαζόμενος ή κάτοικος περιφέρειας.
  • Αποκτάς τις πιο ισχυρές επαγγελματικές πιστοποιήσεις δικτύων CCNA και CCNP της Cisco, στην επίσημη Ακαδημία Cisco του Mediterranean College.
  • Κλείσε σήμερα, τη θέση σου σε ένα από τα προγράμματα της Σχολής Ψυχολογίας του Mediterranean College & ζήσε την εμπειρία φοίτησης στο 1ο Πανεπιστημιακό Κολλέγιο στην Ελλάδα!

    Επικοινώνησε σήμερα, για περισσότερες πληροφορίες στα προγράμματα σπουδών και χρηματοδότησης, που προσφέρονται.

    Mediterranean College

    Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, ΤΗΛ.: 210 8899600

    Θεσσαλονίκη: Ίωνος Δραγούμη 21, ΤΗΛ.: 2310 287779

    www.medcollege.edu.gr, info@medcollege.edu.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved