XLerate your confidence: Πώς η αυτοπεποίθηση σου δίνει ώθηση να κυνηγήσεις τα όνειρά σου
Inside Stories

XLerate your confidence: Πώς η αυτοπεποίθηση σου δίνει ώθηση να κυνηγήσεις τα όνειρά σου

Υπάρχει μία σοφή φράση που κυκλοφορεί τακτικά στα SoMe και η οποία λέει πως το μοναδικό πράγμα που στέκεται ανάμεσα σε εμάς και τα όνειρά μας, είναι η ανόητη ιστορία που επαναλαμβάνουμε στον εαυτό μας πως δεν θα τα καταφέρουμε.

Είμαι σίγουρη πως καταλαβαίνεις πολύ καλά σε τι αναφέρεται. Σε όλες εκείνες τις φορές που χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας και η αμφιβολία παίρνει τα ηνία, μετατρέπεται σε φωνούλα μέσα στο κεφάλι σου και αρχίζει να κάνει -συνήθως αβάσιμες- υποθέσεις για το πόσο άσχημα μπορεί να εξελιχθεί μία κατάσταση, πόσα λάθη είσαι ικανή να κάνεις, πόσοι διαφορετικοί τρόποι υπάρχουν για να αποτύχεις, πριν καν προλάβεις να μπεις στη διαδικασία να προσπαθήσεις!

Κάθε φορά που είσαι έτοιμη να πάρεις ένα ρίσκο, να πραγματοποιήσεις ένα μεγάλο βήμα το οποίο θεωρείς πως θα σου αλλάξει τη ζωή, η αμφιβολία βρίσκεται εκεί για να σε προειδοποιήσει πως η αποτυχία καραδοκεί και σε… περιμένει στη γωνία. Έτσι, καταλήγεις να γίνεσαι διστακτική, να αναβάλεις την απόφασή σου και να μένεις για καιρό στάσιμη στο ίδιο σημείο.

Είναι σημαντικό να καταλάβεις, λοιπόν, πως EveryDay είναι μία ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά σε όσα ονειρεύεσαι και δεν πρέπει να αφήνεις την ανασφάλεια να κάνει κουμάντο στη ζωή σου. Ακριβώς για αυτό, παρακάτω θα βρεις τους τρόπους με τους οποίους λειτουργεί, αλλά και πώς θα κάνεις XLerate στην αυτοπεποίθησή σου, ώστε να συνεχίσεις να κυνηγάς κάθε μέρα τα όνειρά σου!

Διαβάστε περισσότερα στο teen.queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved