Οι «πολύτιμες» συμβουλές που θα κρατήσουν τα μικρόβια έξω από την πόρτα σου!
Inside Stories

Οι «πολύτιμες» συμβουλές που θα κρατήσουν τα μικρόβια έξω από την πόρτα σου!

Καθώς πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην «καρδιά» του χειμώνα, τόσο πιο ανήσυχες γινόμαστε εμείς οι μανούλες και όχι άδικα.

Γιατί όσες από εμάς έχουν τη χαρά να μεγαλώνουν ένα, δύο ή και περισσότερα παιδιά, γνωρίζουν καλά πως η συγκεκριμένη εποχή, κρύβει πολλές «παγίδες» για την υγεία τους, αφού οι «αόρατοι» εισβολείς... καραδοκούν στην ατμόσφαιρα, απειλώντας να διαταράξουν τη φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού τους αλλά και την ομαλή οικογενειακή καθημερινότητα. Από την άλλη βέβαια, υπάρχει μία θετική πλευρά που δεν πρέπει να παραβλέπουμε.

Το γεγονός πως οι εξόδοι μας έχουν περιοριστεί στις απολύτως αναγκαίες, με αποτέλεσμα τα μικρά μας να μην πηγαίνουν σχολείο, αυτόματα περιορίζει και τις πιθανότητες να προσβληθούν από κάποιον ιό ή κάποιο βακτήριο. Με άλλα λόγια, εφόσον περνάνε τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο σπίτι, είναι στο χέρι μας να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, όχι μόνο για τα παιδιά, αλλά για όλη την οικογένεια. Πώς θα το καταφέρουμε; Ακολουθώντας τις «πολύτιμες» συμβουλές που έχουμε συγκεντρώσει στην παρακάτω λίστα και κρατώντας τα μικρόβια έξω από την πόρτα μας!

Εξουδετερώνουμε τον «εχθρό» με μία κίνηση

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε πως για να τρυπώσει ένας παθογόνος μικροοργανισμός στο σπίτι, σημαίνει πως κάποιος από την οικογένειά του... άνοιξε την πόρτα και τον μετέφερε μαζί του. Στην προκειμένη, ο μόνος τρόπος για να είμαστε σίγουρες πως δεν θα συμμαχήσουμε άθελά μας με τον «εχθρό», είναι να τον εξουδετερώσουμε πριν περάσουμε την πόρτα. Ακριβώς για αυτό, είναι απαραίτητο να έχουμε πάντα στην τσάντα μας ή στην είσοδο του σπιτιού, ένα απολυμαντικό σπρέι Klinex Aerosol 1 for All χωρίς χλώριο, το οποίο με ένα μόνο ψέκασμα εξουδετερώνει το 99,9% των ιών και των βακτηρίων που βρίσκονται στις σόλες των παπουτσιών ή στην τσάντα μας, αλλά και σε κάθε σκληρή ή μαλακή επιφάνεια.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved