Συναγερμός για τοξικό νέφος μετά την έκρηξη στον Ασπρόπυργο - Ένα εκατ. κάτοικοι στο σκοτάδι
Inside Stories

Συναγερμός για τοξικό νέφος μετά την έκρηξη στον Ασπρόπυργο - Ένα εκατ. κάτοικοι στο σκοτάδι

Μεγάλα προβλήματα έφερε η φωτιά στις εγκαταστάσεις του ΑΔΜΗΕ στον Ασπρόπυργο το βράδυ της Κυριακής.

Η Αττική «βυθίστηκε» στο σκοτάδι το βράδυ της Κυριακής, με αποτέλεσμα να μείνουν πάνω από 1 εκατομμύριο κάτοικοι χωρίς ρεύμα, ενώ υπάρχει κίνδυνος και από το τοξικό νέφος που προκλήθηκε από τους καπνούς της φωτιάς στον υποσταθμό του ΑΔΜΗΕ στον Ασπρόπυργο!

Μέσω Facebook η ιστοσελίδα Forecast Weather Greece έκανε έκκληση προς τους κατοίκους της περιοχής να κλείσουν τα παράθυρα για να μείνουν εντός οικίας και να μην ανοίξουν τα παράθυρα και τα air-condition για αποφυγή αναπνευστικών δυσκολιών καθώς όπως αναφέρει το νέφος είναι τοξικό και επιβλαβές για τον ανθρώπινο

Συνολικά, πάνω ένα εκατομμύριο κάτοικοι της χώρας εκτιμάται πως δεν είχαν ρεύμα για αρκετή ώρα. Μετά τις 10:30 το βράδυ της Κυριακής 7 Φεβρουαρίου, η Καλλιθέα, η Νέα Σμύρνη, τα Πετράλωνα, το Χαϊδάρι, ο Πειραιάς και η Νίκαια, όπως και αρκετές ακόμα περιοχές στην Αθήνα βυθίστηκαν ξαφνικά στο σκοτάδι. Την ίδια ώρα μπλακ άουτ στο ρεύμα σημειώθηκε και στην Πελοπόννησο καθώς μεγάλες πόλεις όπως η Καλαμάτα δεν είχαν ρεύμα. Χωρίς ρεύμα έμειναν επίσης περιοχές στην Αργολίδα.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved