Έξι υπέροχες διάσημες γυναίκες σου αποδεικνύουν πως μόνο εσύ έχεις τη δύναμη να αλλάξεις τον εαυτό
Inside Stories

Έξι υπέροχες διάσημες γυναίκες σου αποδεικνύουν πως μόνο εσύ έχεις τη δύναμη να αλλάξεις τον εαυτό

Και κατά συνέπεια τον κόσμο ολόκληρο!

Mε μότο «αν αναζητάς τον άνθρωπο που θα σου αλλάξει τη ζωή δεν έχεις παρά να κοιτάξεις στον καθρέπτη σου», η Triumph, το πιο γνωστό και αγαπημένο διεθνές brand εσωρούχων διοργανώνει μία σειρά με videos επιτυχημένων γυναικών που σκοπό έχουν να εμπνεύσουν κάθε μία από εμάς να αποδεχτείς τις αλλαγές γύρω της και μέσα της και να τις αξιοποιήσει για ένα καλύτερο αύριο. Για ένα αύριο που η ελευθερία να λαμβάνουμε τις δικές μας αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον μας είναι συνώνυμα με την εξέλιξη ενός ατόμου σε προσωπικό, κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο, μέσα από την πολύ προσωπική διαδικασία της αυτοβελτίωσης. Μέσα από δύσκολες καταστάσεις και αντιξοότητας, μέσα από μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές στην οικογένεια, στην εμφάνιση, στην ψυχολογία, στις κοινωνικές μας σχέσεις και στη δουλειά μας, όλες πρέπει να βρίσκουμε τη δύναμη να γινόμαστε καλύτερες. Πιο δυνατές και πιο σίγουρες για τον εαυτό μας. Και αυτό είναι το μήνυμα που θέλουν να μας περάσουν οι: Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μάντη Περσάκη, Ζέτα Δούκα, Σοφία Μπεκατώρου, Μυρτώ Κάζη, και Τάμτα, μέσα από μια σειρά inspirational βίντεο-ομιλιών με τίτλο Triumph Talks – Embrace Change, τα οποία μπορείς να παρακολουθήσεις στο www.triumphtalks.gr.



H Πηνελόπη Αναστασοπούλου


Η Σοφία Μπεκατώρου

Η Μυρτώ Κάζη

Η Ζέτα Δούκα

Η Τάμτα

Η Μάντη Περσάκη

Με στόχο να εμπνεύσει τις γυναίκες και να θυμίσει πόσο σημαντικό και ουσιαστικό είναι να φροντίζουν τον εαυτό τους, βλέποντας θετικά κάθε αλλαγή που έχουν βιώσει από την εφηβεία τους έως και σήμερα, η Triumph προσκάλεσε αυτές τις 6 γνωστές Ελληνίδες να μιλήσουν ανοιχτά για τις πιο σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους, για το πώς τις αντιμετώπισαν με αυτοπεποίθηση, θάρρος και δύναμη. Μας εξηγούν πώς κατάφεραν να τις ενσωματώσουν στην πορεία τους, βάζοντας προτεραιότητα σε όσα έχουν αξία για εκείνες, και πώς αγκάλιασαν κάθε αλλαγή ως κάτι καλό. Στα videos ακούμε μία επιτυχημένη γυμνάστρια σαν την Mάντη Περσάκη, μία γνωστή δημοσιογράφος και ιδιοκτήτρια του δικού της site, όπως η Mυρτώ Κάζη, μία Xρυσή και Χάλκινη Ολυμπιονίκης, όπως η Σοφία Μπεκατώρου, που δήλωσε πως «μία ήταν με τις βαλίτσες για να συμμετάσχει σε αγώνες και μία με τα pumpers για να φροντίζει τα δύο της παιδιά», ακούμε δηλαδή την ιστορία μίας γυναίκας που έχει παλέψει για την καριέρα της παρά τις αντιξοότητες και ταυτόχρονα ήταν μία δοτική μητέρα η οποία μέσα από το video της Triumph μας προτρέπει «να μην τα παρατάμε, ποτέ και για κανέναν λόγο». Ακούμε ακόμα δύο διάσημες ηθοποιούς όπως η Zέτα Δούκα και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και μία A-list pop star σαν την Τάμτα, οι οποίες ένωσαν τις φωνές και τις δυνάμεις τους και μας έδειξαν μέσα από τα νέα videos της Triumph πώς να «αγκαλιάσουμε τις αλλαγές». Η Πηνελόπη αναλύει πως μετά από μία «άχαστη audition» που τελικά έχασε κέρδισε έναν τηλεοπτικό ρόλο, μας λέει δηλαδή πώς μέσα από μία απογοήτευση ήρθε μία απρόσμενη επιτυχία και μας παροτρύνει να «βλέπουμε ό,τι νέο έρχεται στη ζωή μας με αγάπη ακόμα και αν δεν ήταν αυτό που αρχικά περιμέναμε».

Όταν όλες μας αποφασίσουμε να αποδεχτούμε τα πράγματα όπως διαμορφώνονται εκ νέου στις ζωές μας και να τα δούμε μέσα από θετικό πρίσμα, οποιαδήποτε αλλαγή που ενδεχομένως στην αρχή να φάνταζε δύσκολη ή ακόμα και τρομακτική, μπορεί να αντιμετωπιστεί και να μας γεμίσει δύναμη για να κατακτήσουν κάθε πιθανό στόχο. Αυτή άλλωστε είναι και ολόκληρη η φιλοσοφία πίσω από τη σειρά Design for Life της Triumph και του επαναστατικού Fit Smart σουτιέν. To συγκεκριμένο κομμάτι έχει δημιουργηθεί για να κολακεύει το σώμα κάθε γυναίκας όσες αλλαγές κι αν έρθουν με το πέρασμα του χρόνου. Σκοπός του είναι να προσφέρει άνεση, προσαρμοστικότητα, ανύψωση και υποστήριξη μέσα από την πρωτοποριακή 4D τεχνολογία κατασκευής του.

Συνδυάζοντας ένα άνετο σουτιέν με το αντίστοιχο σλιπ από τη σειρά Fit Smart νιώθεις τόσο καλά με την εικόνα σου που αυτή η θετική αύρα αυτοπεποίθησης βγαίνει και προς τα έξω. Είναι μία «μικρή αλλαγή στο look σου» που μπορεί να σου δώσει «μεγάλη δύναμη». Τα πιο καλά πράγματα, άλλωστε στη ζωή συμβαίνουν όταν δεν φοβάσαι να πειραματιστείς, όταν αποφασίζεις τελευταία στιγμή να πας σε εκείνο το party που μπορεί να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου, όταν αλλάζεις γνώμη και δέχεσαι να ρισκάρεις στη δουλειά σου και να αναλάβεις μία νέα θέση, όταν αλλάζεις σπίτι εν μέσω οικονομικής κρίσης και η νέα σου καθημερινότητα αναβαθμίζει αυτόματα ολόκληρη την ποιότητα ζωής σου. Η Triumph δεν είναι απλά μία διεθνώς επιτυχημένη εταιρία, είναι ένα lifestyle brand που αποδέχεται και αγκαλιάζει την γυναίκα σε κάθε έκφανση της ζωής του, που την παροτρύνει να μιλήσει, που την εμπνέει να ακούσει, που την κάνει να αγαπήσει τον εαυτό της όσο και αν αυτός αλλάζει μέρα με τη μέρα. Οι έξι γυναίκες του «Triumph Talks» είναι έξι γυναίκες που θα μπορούσαν αν είμασταν εμείς αν βρίσκαμε τη δύναμη να πούμε τη δική μας προσωπική ιστορία. Να μιλήσουμε για εκείνη τη μέρα που αλλάξαμε διαδρομή για το γραφείο και γνωρίσαμε τον έρωτα, να μιλήσουμε για τις επαγγελματικές δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε όταν αποφασίσαμε να κάνουμε τη δική μας επιχείρηση, να μιλήσουμε για την πρόκληση του να συνδυάζουμε μητρότητα και οικογένεια. Αυτές οι έξι γυναίκες λένε κάτι πολύ σημαντικό που πρέπει να το ακούσουμε στο www.triumphtalks.gr, γιατί ακριβώς θα μπορούσαμε να το έχουμε πει και εμείς και η δική μας φωνή είναι αυτή που θα μας δώσει τη δύναμη να προχωρήσουμε, να αλλάξουμε και να εξελιχθούμε.

Ιnfo: #TriumphTalks #EmbraceChange
@TriumphLingerie, www.triumpheshop.gr, www.triumph.com

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved