Ετοιμάσου για τις καλοκαιρινές διακοπές. 3+1 πράγματα που θα σε στείλουν διακοπές λαμπερή
Inside Stories

Ετοιμάσου για τις καλοκαιρινές διακοπές. 3+1 πράγματα που θα σε στείλουν διακοπές λαμπερή

Δεν χρειάζεται να ψάχνεσαι, το κάναμε εμείς για σένα. Διάβασε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να σε βρουν οι διακοπές ανανεωμένη!

Επιτέλους διακοπές μετά από τόση καραντίνα, και πριν μπει ο Σεπτέμβριος και αρχίσουν πάλι τα κλεισίματα, είναι η ευκαιρία μας να πάρουμε την ανανέωση που μας αξίζει. Εμείς ξέρουμε πόσο ανάγκη έχεις φέτος για καλές διακοπές, ψάξαμε και σου βρήκαμε όλα αυτά που μπορείς να κάνεις για να μπεις στο καράβι, αυτοκίνητο ή αεροπλάνο με την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη! Και επειδή ξέρουμε επίσης ότι το ταμείον είναι μείον, μην αγχώνεσαι, Ό,τι σου προτείνουμε συνδυάζει ποιότητα και τιμή!

1.Γυμναστική και διατροφή

Είναι κοινό μυστικό ότι η καραντίνα μας άνοιξε την όρεξη, γιατί αν είσαι όλη μέρα σπίτι θα φας, δεν γίνεται να μη φας. Έχεις λοιπόν ένα μήνα στη διάθεση σου, και σύμμαχο σου τη ζέστη, για να γυμναστείς και να κάψεις τα περιττά, πριν βάλεις το μαγιό σου (το οποίο αν θέλεις το αγοράζεις και μισό νούμερο μικρότερο, έτσι για το κίνητρο). Πήγαινε στο γυμναστήριο (επιτέλους άνοιξαν) ή κάνε γυμναστική στο σπίτι, ό,τι σε βολεύει, αλλά να το κάνεις. Ένας μήνας διατροφής και γυμναστικής ισούται με 2-3 κιλά λιγότερα για το σώμα σου. Αξίζει, έτσι;

2. Η ενυδάτωση και η προφύλαξη από τον ήλιο, πιο σημαντικές από ποτέ

Και θα σου πούμε το γιατί. Μετά από 7 μήνες καραντίνα, δεν υπάρχουν συνέπειες μόνο για την ψυχική μας υγεία, αλλά και για την σωματική. Το να βγαίνεις στον ήλιο με 40 βαθμούς κελσίου έχει αποκτήσει μια επιπλέον επικινδυνότητα, κυρίως γιατί η έκθεση σου στον ήλιο μειώθηκε ραγδαία για 7 ολόκληρους μήνες. Σκέψου μια παρόμοια ενόχληση με το να ανοίγει απότομα το φως μετά από απόλυτο σκοτάδι, αλλά πρόσθεσε την έλλειψη βιταμίνης D και τη γενικότερη επικινδυνότητα των ακτινών του ηλίου, κυρίως τις ώρες που εμείς θέλουμε να λιάσουμε το κορμί μας για να πετύχουμε το τέλειο μαύρισμα. Οπότε, και επειδή είναι ζήτημα υγείας, η ενυδάτωση και η προστασία πρέπει να αποτελούν την απόλυτη σου προτεραιότητα, για να μη βρεθείς ηλιοκαμένη την δεύτερη μέρα των διακοπών σου. Για παράδειγμα, στο Avon φυλλάδιο θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι με λιγότερα από 25 ευρώ, καθώς υπάρχουν σε προσφορά το αντηλιακό Anew Solar Advance με δείκτη προστασίας 50 (10 ευρώ) και η κρέμα προσώπου με βάση το νερό Anew Hydra Pro Vita-D water cream. στα 14.99.

3. Μαγιό, παρεό, καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα

Είπαμε, είμαστε σφιχτά οικονομικά, αλλά νομίζω ότι μετά από τόση υπομονή, αξίζουμε μια μίνι ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας για το φετινό καλοκαίρι. Με ένα μπάτζετ που δεν ξεπερνάει τα 40 ευρώ μπορείς να βρεις μαγιό, παρεό, σορτσάκι και μπλουζάκι, και να κάνεις την εμφάνιση σου στο beach bar με τα καινούρια σου ρούχα και με άλλη ψυχολογία. Μιας και ο κόσμος όλος ακόμα ψάχνεται για το τι θα κάνει, τα καταστήματα είναι γεμάτα με φυλλάδια προσφορών online και ζούμε σε μία περίοδο μόνιμων εκπτώσεων. Μην το σκέφτεσαι, το αξίζεις!

Bonus tip: Βρες τον κατάλληλο προορισμό

Τώρα που είσαι πανέτοιμη για τις διακοπές σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις τον κατάλληλο προορισμό. Στην Ελλάδα ζούμε και οι επιλογές για καλοκαιρινούς προορισμούς είναι χιλιάδες, όμως αυτή είναι και η παγίδα. Για να μην ψάχνεσαι με τις ώρες στο booking και στο tripadvisor, έχουμε να σου προτείνουμε τους παρακάτω προορισμούς/στυλ διακοπών, ανάλογα με το που μένεις, και αν μας εμπιστευτείς δεν θα χάσεις:

Κάτοικος Αττικής: Νάξος ή Σχοινούσα

Εντάξει δεν είναι και δίπλα, από τον Πειραιά θα κάνεις λίγες ώρες μέχρι να φτάσεις (5-6). Όμως αν θέλεις κάτι οικονομικό και ποιοτικό, τα 2 αυτά νησιά αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή. Στη Νάξο, θα βρεις αξιοπρεπέστατα δωμάτια με 50-60 ευρώ το βράδυ, και έχεις τουλάχιστον να επιλέξεις ανάμεσα σε απίστευτες παραλίες και μοναδικά αξιοθέατα. Το νησί είναι ολοζώντανο τα βράδια και τα κυκλαδίτικα σοκάκια θα σε κερδίσουν από την πρώτη στιγμή, ενώ το φαγητό και το ποτό είναι σε πολύ νορμάλ τιμές. Και το καλύτερο, αν δεν έχεις αμάξι, το νησί έχει εξαιρετική συγκοινωνία. Τακτικότατα λεωφορεία θα σε πάνε σχεδόν παντού (ακόμα και στο βουνό, που επίσης είναι τρομερή εμπειρία), και είτε με αμάξι, είτε χωρίς, θα μπορέσεις να απολαύσεις όλες τις ομορφιές του νησιού. Μπάτζετ για 2 άτομα/4 διανυκτερεύσεις: 300 ευρώ το άτομο με μεταφορικά και διαμονή μέσα.

(Source: Pleasantholidays.com)

Αν θέλεις πιο ήρεμες διακοπές, πας Σχοινούσα. Το κρυφό διαμαντάκι των μικρών Κυκλάδων, σου παρέχει έναν συνδυασμό τρομερών επιλογών από παραλίες, ενώ βρίσκεται σε απόσταση ενός τσιγάρου από Αμοργό, Κουφονήσια, Δονούσα και Ηρακλειά. Βρίσκεις λοιπόν ένα δωματιάκι στα 60-70 ευρώ το βράδυ (δεν έχει πολλά, το νησί είναι αρκετά μικρό, οπότε ψάξου), και κάθε μέρα διαλέγεις και ένα άλλο νησί να επισκεφθείς. Το εισιτήριο για να επιβιβαστείς στον θρυλικό Σκοπελίτη, που εδώ και δεκαετίες έχει αναλάβει την σύνδεση των γύρω νησιών, είναι γύρω στο δεκάευρο, και με μηδαμινά έξοδα θα δεις 5 νησιά σε ένα. Αν είσαι πιο ελεύθερο πνεύμα, μπορείς αντί για τη Σχοινούσα να διαλέξεις την Αμοργό, που προσφέρει και την επιλογή του ελεύθερου κάμπινγκ. Μπάτζετ για 2 άτομα/4 διανυκτερεύσεις: 400 ευρώ το άτομο, με μεταφορικά και διαμονή μέσα

Κάτοικος Βορείου Ελλάδος: Θάσος, Θάσος, Θάσος!

Αν δεν σου γεμίζει το μάτι, μια δοκιμή θα σε πείσει. Οι φήμες για το «οικογενειακό νησί» λένε την μισή αλήθεια, γιατί ναι μεν είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις διακοπές μιας οικογένειας, αλλά είναι εξίσου εξαιρετική επιλογή για παρέες και ζευγάρια. Έχει τουλάχιστον 6-7 φανταστικές παραλίες, είναι πραγματικά δίπλα στα αστικά κέντρα, έχει νυχτερινή ζωή και σε σχέση με τη Χαλκιδική, ναι, τολμάμε να το πούμε, είναι φτηνότερη. Θα πάθεις πλάκα με το πόσες επιλογές θα έχεις για να γεμίσεις την ημέρα σου όμορφα και να κάνεις τα μπάνια σου σε όμορφες παραλίες με όμορφα beach bars, τα οποία παρτάρουν κιόλας! Μπάτζετ για 2 άτομα/4 διανυκτερεύσεις: 300 ευρώ το άτομο, με μεταφορικά και διαμονή μέσα.

(Source: Hotelpotos.com)

Αυτό ήταν! Απλά και οικονομικά, μπορείς φέτος να αλλάξεις τελείως την ψυχολογία με την οποία θα πας διακοπές. Διάλεξε το σωστό μέρος, κάνε τις σωστές αγορές, φρόντισε τον εαυτό σου, και θα δεις ότι θα βγεις κερδισμένη! Και φυσικά…Διάλεξε την σωστή παρέα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved