Στο «τιμόνι» του Τομέα Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ο καταξιωμένος Μαυρίκιος Μαυρικίου
Inside Stories

Στο «τιμόνι» του Τομέα Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, ο καταξιωμένος Μαυρίκιος Μαυρικίου

Σπουδές υπεροχής σε μουσική τεχνολογία, ηχοληψία, υποκριτική σκηνοθεσία, φωτογραφία αλλά και σχέδιο μόδας με τον μοναδικό Λάκη Γαβαλά.  

Με τους καλύτερους «οιωνούς» συνεχίζονται οι εγγραφές στα πρωτοποριακά τμημάτα-πρότυπο του Τομέα Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, με επικεφαλής τον σπουδαίο μουσικό και καλλιτέχνη, Μαυρίκιο Μαυρικίου, που τον έχει ξεχωρίσει για το ταλέντο του ο μεγάλος μαέστρος Μίμης Πλέσσας!

Το επίπεδο της κατάρτισης που παρέχει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη για τις ειδικότητες Μουσικής Τεχνολογίας, Ηχοληψίας, Υποκριτικής Τέχνης, Σκηνοθεσίας, Φωτογραφίας & Σχεδίου Μόδας υπερβαίνει κατά πολύ του επιπέδου της κατάρτισης κάθε άλλου ΙΕΚ της χώρας μας!

Αξίζει να σημειωθεί και η λειτουργία -από τη νέα εκπαιδευτική χρονιά- των νέων στούντιο Ηχοληψίας - Μουσικής Τεχνολογίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, τα οποία έχουν σχεδιαστεί με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές, ενώ εντυπωσιακά εμπνευσμένα είναι και τα εργαστήρια των Τμημάτων Υποκριτικής- Σκηνοθεσίας, αλλά και της ειδικότητας «Σχέδιο Μόδας» με επικεφαλής τον μοναδικό Λάκη Γαβαλά!

Για όλους όσους ενδιαφέρονται για Καλλιτεχνικές Σπουδές υπεροχής, που εγγυώνται ποιοτική, ολοκληρωμένη κατάρτιση και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση, η εγγραφή στα νέα τμήματα Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, αποτελεί αδιαμφισβήτητη επιλογή.

Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα επικοινωνίας στο iekalfa.gr/, και ένας Σύμβουλος Εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί τους!

INFO

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57 (κτίριο 1) & Αχιλλέως 31-33 (κτίριο 2), 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved