Inside Stories

Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου: «Η Τζωρτζίνα είχε κακοποιηθεί από συγγενικό πρόσωπο, όχι από την Ρούλα»

Gossip-tv Team

Πάτρα: Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου, παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή Live News και αποκάλυψε πως η Τζωρτζίνα είχε όντως κακοποιηθεί, αλλά από συγγενικό της πρόσωπο και όχι από την κόρη της, όπως και πιστεύεται από τους περισσότερους. 

Πρόκειται για μια υπόθεση, η οποία και έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και όσο περνούν οι μέρες, ολοένα και περισσότερα στοιχεία επί του θέματος βγαίνουν στο φως και οι αποκαλύψεις φαίνονται να είναι ανατριχιαστικές.

Το απόγευμα της Τρίτης 5 Απριλίου, στην εκπομπή Live News προβλήθηκε μια ανώνυμη μαρτυρία από το περιβάλλον της εργασίας της μητέρας της κατηγορουμένης, η οποία και υποστήριζε ότι έχει δεχτεί απειλές, εκείνη και η οικογένειά της, από την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Εκείνη την στιγμή και ενώ όσα έλεγε η μάρτυρας στην δημοσιογράφο Ελένη Ασημακοπούλου, προκαλούσαν σοκ με τα νέα στοιχεία, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη Λεγάτου, παρενέβη στην εκπομπή τηλεφωνικά και θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Μάλιστα, έκανε μια άνευ προηγουμένου επίθεση τόσο στον Νίκο Ευαγγελάτο, τοσο και στον Βασίλη Λαμπρόπουλο. "Ντρέπομαι για εσάς κύριε Ευαγγελάτε που είστε τόσα χρόνια ρεπόρτερ και βγαίνετε και λέτε τέτοια ψέματα" φάνηκε να είπε στον παρουσιαστή, ενώ στον Βασίλη Λαμπρόπουλο είπε χαρακτηριστικά: "Δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί σας, ούτε να μου μιλάτε".

Μέσα σε όλα όσα είπε, η Ελένη Λεγάτου μίλησε και για την κακοποίηση που είχε υποστεί την Τζωρτζίνα και την καταγγελία που είχε γίνει στο "Χαμόγελο του Παιδιού", για να διερευνήσουν περαιτέρω την κατάσταση. Η ίδια επιβεβαίωσε το γεγονός, λέγοντας πολύ συγκεκριμένα ότι η 9χρονη Τζωρτζίνα είχε κακοποιηθεί όχι μια αλλά δυο φορές, όχι από την Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά στενό συγγενικό πρόσωπο.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, εκείνη ανέφερε: "Το ίδιο μου το παιδί πήγε το παιδί της σε ένα συγγενικό πρόσωπο και το πήρε μελανιασμένο. Το άρπαξε το παιδί και το πήγε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο. Το πήρε το παιδί μελανιασμένο και το είχαν εξετάσει οι γιατροί Αυτό έγινε δυο φορές. Υπάρχουν ημερομηνίες στο νοσοκομείο και μπορείτε να το ψάξετε λοιπόν. Το παιδί βρέθηκε χτυπημένο από άγρια πιασίματα. Δεν ξέρω αν έγινε με δόλο ή αν έγινε από αμέλεια. Όποιος το έκανε, ξέρει γιατί το έκανε"

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα είπε η Ελένη Λεγάτου παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved