Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση!
Inside Stories

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Κρίθηκε ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση!

Την Δευτέρα 16 Μαΐου εκδόθηκε η απόφαση για την δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του καθ' ομολογίαν δολοφόνου της συζύγου του, Κάρολάιν Κράουτς στο σπίτι που διέμενε το ζευγάρι. 

Πρόκειται για μια από τις υποθέσεις, που μόλις δημοσιοποιήθηκε, προκάλεσε ισχυρότατο σοκ στο πανελλήνιο, μιας και η εικόνα της μητέρας που έχει χάσει τη ζωή της, με το μωρό της να προσπαθεί να την ξυπνήσει ήταν ιδιαίτερα τραγική.

Τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου του 2021, η 20χρονη Κάρολάιν Κράουτς έχασε την ζωή της μέσα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της στα Γλυκά Νερά, με τον σύζυγό της εξ αρχής να υποστηρίζει ότι κάποιοι μπήκαν στο σπίτι τους και τους λήστεψαν, ενώ δολοφόνησαν και την γυναίκα του. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκανε τα πάντα, για να πείσει τις αρχές ότι τα πράγματα συνέβησαν έτσι. Παρ' όλα αυτά, περίπου 40 ημέρες μετά από το τραγικό γεγονός της δολοφονίας της κοπέλας, οι αστυνομικές αρχές είχαν ήδη καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο ένοχος ήταν ο ίδιος ο σύζυγός της, πέρα από το ο, τι εκείνος υποστήριζε αρχικά.

Έτσι, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και μετά από περίπου 8 ώρες ανάκρισης, ο ίδιος έσπασε και παραδέχτηκε ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του. Η δίκη του ξεκίνησε πριν από μερικές εβδομάδες, με τις μαρτυρίες να είναι καταιγιστικές και με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να μένει όλο και πιο ανέκφραστος σε όλα αυτά που ακούγονταν.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Μαΐου, το δικαστήριο έκρινε ομόφωνα τον κατηγορούμενο ως ένοχο για ανθρωποκτονία από πρόθεση, με τους αρμόδιους να τονίζουν ότι ο κατηγορούμενος καθ' ομολογία δολοφόνος θα πρέπει να καταδικαστεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κακοποίηση ζώου και για τα πλημμελήματα της ψευδούς καταγγελίας, αλλά και των ψευδών καταθέσεων κατ' εξακολούθηση.

Παράλληλα, το δικαστήριο απέρριψε ρητά το αίτημα να μην ληφθεί υπόψη η κατάθεση της Ελένης Μυλωνοπούλου, της συμβούλου ψυχικής υγείας, ενώ απέρριψε και τον ισχυρισμό περί βιασμό ψυχικής ορμής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, κατά την στιγμή της ανακοίνωσης της κατηγορίας του δικαστηρίου, παρέμεινε ανέκφραστος και παγωμένος.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved