Δίκη για Γλυκά Νερά: «Όχι» στα ελαφρυντικά η πρόταση της εισαγγελέως για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο
Inside Stories

Δίκη για Γλυκά Νερά: «Όχι» στα ελαφρυντικά η πρόταση της εισαγγελέως για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, στα Γλυκά Νερά με την εισαγγελέα να προτείνει να μην του αναγνωριστούν ελαφρυντικά.

«Το στοίχημα είναι να μη χάνεται το μέτρο. Αυτό που πρέπει να σεβόμαστε κατά το χρόνο που πρέπει να εκτιμήσουμε το εάν θα χορηγηθούν ελαφρυντικές περιστάσεις προκειμένου να βγει πιο γρήγορα, πρέπει να σταθμίσουμε και αλλά πράγματα. Είχε μια εξέχουσα επαγγελματική και μια καλή οικογενειακή ζωή. Θεωρώ υπερβολή να λέμε τα εγκλήματα που τέλεσε μια «παραφωνία» στη ζωή του. Ήταν ειδεχθή και σκληρά εγκλήματα. Τι να ακούω ότι είχε ασφαλίσει τη γυναίκα του, όταν τη σκότωσε;» είπε η εισαγγελέας ζητώντας να απορριφθούν τα δυο ελαφρυντικά που ζήτησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Σημειώνεται, ότι ο κατηγορούμενος ζήτησε την παροχή του ελαφρυντικού του προτέρου σύννομου βίου και αυτό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς. «Στην υπόθεση που εξετάζαμε είμαι απολύτως πεπεισμένη ότι δεν πρέπει να του χορηγηθούν ελαφρυντικά. Θεωρώ αδιανόητο να στηρίξει το δικαστήριο ελαφρυντικές περιστάσεις επειδή ήταν καλός με την οικογένεια του, την οποία στο τέλος εξόντωσε».

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved