Ποιος είναι ο «σύμμαχος» που κάνει κάθε εργαζόμενη μητέρα μία σούπερ ηρωίδα της καθημερινότητας
Inside Stories

Ποιος είναι ο «σύμμαχος» που κάνει κάθε εργαζόμενη μητέρα μία σούπερ ηρωίδα της καθημερινότητας

Αν περιέγραφα την καθημερινότητά μου σε κάποιον που δεν με γνωρίζει, θα με κοιτούσε γεμάτος απορία ή θαυμασμό και θα σκεφτόταν πως μάλλον, διαθέτω κρυφές υπερδυνάμεις.

Είναι αλήθεια πως υπάρχουν μέρες που μοιάζουν με έναν ατελείωτο «μαραθώνιο» με τον χρόνο και τις υποχρεώσεις εντός και εκτός σπιτιού, αφού όπως κάθε εργαζόμενη μητέρα, έτσι και εγώ πρέπει με κάποιον τρόπο να βρίσκω την ανεξάντλητη ενέργεια που απαιτούν οι συγκεκριμένοι ρόλοι.

Και παρότι έχω καταφέρει να βρω μία ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την οικογενειακή μου ζωή, θα ήταν ψέμα να μην παραδεχθώ πως υπάρχουν φορές που νιώθω πως βρίσκομαι ένα βήμα πριν το burnout. Το απαιτητικό οκτάωρο που περιλαμβάνει απανωτά meetings, οι διαδρομές από και προς το σχολείο των μικρών μου, οι δουλειές του σπιτιού που δεν τελειώνουν ποτέ και ο ελεύθερος χρόνος που είναι δυσεύρετος, με κάνουν να ανυπομονώ για τη στιγμή που θα ξαπλώσω στο κρεβάτι. Ωστόσο, ακόμη και ένας χορταστικός ύπνος, δεν είναι αρκετός για να «γεμίσω» τις μπαταρίες μου και να ξεκουράσω το σώμα μου.

Αυτός ήταν και ο λόγος που πριν μερικούς μήνες, αποφάσισα να χαρίσω στον εαυτό μου έναν νοοτροπικό «σύμμαχο», ο οποίος αποτελεί μία φυσική ολιστική εναλλακτική για το μυαλό και το σώμα, δηλαδή την καλύτερη λύση στο πρόβλημά μου, η οποία μου δίνει την ενέργεια, την τόνωση και την εγρήγορση που απαιτεί η δραστήρια καθημερινότητά μου.

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΗ
NEU SIDE OF LIFE ΓΕΜΑΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

Για να είμαι ειλικρινής, αυτό που με παρακίνησε να αναζητήσω μία άμεση και αποτελεσματική λύση στο συγκεκριμένο ζήτημα, ήταν το γεγονός πως τα απογεύματα ή τα βράδια που βρισκόμουν με τα παιδιά στο σπίτι, δεν μπορούσα να απολαύσω την παρέα τους, όσο θα ήθελα. Κάπως έτσι, πήρα την απόφαση να εμπλουτίσω τη διατροφή μου με ένα ενεργειακό, νοοτροπικό συμπλήρωμα διατροφής που είναι vegan και ιδανικό για εργαζόμενες μαμάδες (και όχι μόνο), οι οποίες θέλουν να τονώσουν το μυαλό και το σώμα, αυξάνοντας την πνευματική και τη σωματική τους απόδοση, ώστε να παραμένουν ακούραστες και συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved