Όταν είσαι ο «βασιλιάς» του multitasking και η μνήμη σου χρειάζεται ξαφνικά ένα boost
Inside Stories

Όταν είσαι ο «βασιλιάς» του multitasking και η μνήμη σου χρειάζεται ξαφνικά ένα boost

Λένε πως κάθε ηλικία και κάθε δεκαετία της ζωής μας, έχει τη χάρη της. Ωστόσο, δεν γίνεται να μην συμφωνήσουμε πως καθώς μεγαλώνουμε, παρατηρούμε πως ο οργανισμός μας έχει διαφορετικές αντοχές και άλλες ανάγκες. 

Διότι κακά τα ψέματα, άλλο είναι να εργάζεσαι και να «τρέχεις» όλη μέρα όταν είσαι 20 και 30 και άλλο όταν έχεις γιορτάσει τα 50 χρόνια ζωής. Στη δική μου περίπτωση, το να κινούμαι όλη μέρα και σχεδόν κάθε μέρα σε υψηλές ταχύτητες, είναι ο «κανόνας». Γιατί όταν είσαι επιχειρηματίας και το πρόγραμμά σου περιλαμβάνει πολλά meetings και ακόμη περισσότερο multitasking, δεν έχεις άλλη επιλογή.

Μέχρι προσφάτως, λοιπόν, πίστευα ότι τίποτα δεν με «χώριζε» από τον 30χρονο εαυτό μου. Μέχρι που πήγα στο σούπερ μάρκετ και δεν θυμόμουν τι ήθελα να πάρω, μέχρι που έχασα ένα deadline, για το οποίο πίστευα πως δεν χρειαζόμουν reminder. Κάπου ανάμεσα στα απανωτά meetings, τα αναρίθμητα emailsκαι το άγχος της καθημερινότητας, ο εγκέφαλός μου είχε αρχίσει να πιέζεται αρκετά και η μνήμη μου, να με προδίδει.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved