4 ασυνήθιστες εμπειρίες που αξίζει να δοκιμάσεις το καλοκαίρι
Inside Stories

4 ασυνήθιστες εμπειρίες που αξίζει να δοκιμάσεις το καλοκαίρι

Μην μένεις στα ίδια και απελευθέρωσε μια ασυνήθιστη γευστική εμπειρία με τις νέες γεύσεις Watermelon και Berry του PULZE.

Καλοκαίρι. Νησί, παραλία, ποτά και διασκέδαση. Α ναι! Και μαύρισμα, γιατί για μια bronze απόχρωση ζούμε όλες. Τα παραπάνω, αν δεν υπάρχουν οικογενειακές υποχρεώσεις. Διότι αν υπάρχουν, τότε έχεις άλλο «πρόγραμμα». Παρόλα αυτά, είτε μπορείς να οργανώσεις τον χρόνο σου όπως ακριβώς θέλεις το καλοκαίρι είτε όχι, είτε μείνεις στην πόλη, είτε γυρίσεις όλα τα νησιά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να μένεις στα ίδια και να αφήνεις την πιο απολαυστική εποχή του χρόνου να κυλά και να μην ανανεώνεις τις εμπειρίες σου. Γιατί λοιπόν οι διακοπές σου να είναι γεμάτες από κλισέ λες και ξεπήδησαν από τουριστική καρτ-ποστάλ που πουλιέται στα περίπτερα απέναντι από το Σύνταγμα;

Το καλοκαίρι είναι εποχή που σε καλεί να απελευθερωθείς, να νιώσεις πιο χαλαρά και να κάνεις ό,τι πραγματικά αισθάνεσαι. Φέτος λοιπόν βάλε την κομψή συσκευή θερμαινόμενου καπνού PULZE στις αποσκευές σου, πάρε και τις δύο νέες γεύσεις Watermelon και Berry μαζί σου και απελευθέρωσε το αυθεντικό πνεύμα του καλοκαιριού μέσα από ασυνήθιστες εμπειρίες. Και μην ξεχνάς ότι κάθε τι «ασυνήθιστο» έχει το δικό σου χαρακτήρα και προσωπικότητα. Κάθε εμπειρία μπορεί να είναι ασυνήθιστη όπως εσύ.

Πήγαινε στο live ενός συγκροτήματος που δεν γνωρίζεις

Οκ, έχεις τις μουσικές σου προτιμήσεις, αλλά ίσως πάντα να υπάρχει χώρος μέσα σου για νέα ακούσματα. Θυμάσαι τις φίλες σου που πήγαιναν τον χειμώνα να δουν εκείνη τη εναλλακτική rock μπάντα με τον αγγλόφωνο στίχο; Εσύ το απέφευγες επειδή προτιμάς τα ελληνικά. Όμως έστω για μία φορά αξίζει να δοκιμάσεις την εμπειρία. Και αν κάποια στιγμή νιώσεις ότι δεν σου ταιριάζει όλο αυτό, μπορείς με ένα κλικ να σπάσεις τη γευστική μπίλια και να απελευθερώσεις τη γεύση Watermelon στο νέο iD capsule Summer Red και αμέσως να δώσεις στη βραδιά τη γεύση που εσύ θες.

Πάρε τα βουνά

Ακούγεται δύσκολο να περάσεις ολόκληρες τις διακοπές σου μακριά από την παραλία. Όμως αξίζει να το δοκιμάσεις. Θα περιπλανηθείς στα παραμυθένια μονοπάτια των ελληνικών βουνών, θα απολαύσεις παγωμένο αγνό νερό από πηγές που μετράνε αιώνες ζωής και μόλις αντικρύσεις την πανοραμική θέα θα νιώσεις να σε κατακλύζει αυτή η απόλυτη αίσθηση ελευθερίας. Πήλιο, Ταΰγετος, Χέλμος και Λευκά Όρη είναι μερικοί μόνο από τους προορισμούς όπου μπορείς να περάσεις ένα καλοκαίρι που αν είχε γεύση θα ήταν σίγουρα εκείνη του iD Capsule Forrest Purple με έντονες αρωματικές νότες από Berries.

Ξεκίνα τη μέρα σου πολύ πρωί

Σύμφωνοι, μία άδεια την έχεις, 15 συνεχόμενες μέρες στην καλύτερη περίπτωση, είναι λογικό να μην θες για κανένα λόγο να βάζεις ξυπνητήρι ΚΑΙ στις διακοπές. Σε καταλαβαίνω, αλλά θα ξεκουραστείς περισσότερο αν αρχίζεις τη μέρα σου νωρίτερα. Άσε που για τη «θυσία» θα ανταμειφθείς με πολλούς τρόπους: με μια υπέροχη ανατολή απολαμβάνοντας τον πρώτο καφέ της ημέρας, με μια αναζωογονητική πρωινή βουτιά στην πιο περιζήτητη παραλία του νησιού, η οποία εκείνη την ώρα θα είναι όλη δική σου. Εσύ, ο ήλιος και η θάλασσα, μέσα σε ένα σκηνικό απόλυτης γαλήνης. Αν αυτό δεν σε απελευθερώνει, τότε τι;

Απελευθέρωσε το ασυνήθιστο

Πέρα από όσα είπαμε παραπάνω, υπάρχει και μία ασυνήθιστη εμπειρία που απελευθερώνει το καλοκαίρι, τα δύο νέα iD capsules του PULZE. Το iD Capsule Summer Red φέρνει τη δροσιά του Watermelon και το iD capsule Forrest Purple χαρίζει το έντονο άρωμα των Berries. Δύο νέες γεύσεις, απόλυτα καλοκαιρινές, που έρχονται να συμπληρώσουν τη γκάμα των ράβδων θερμαινόμενου καπνού iD, από τους δημιουργούς των τσιγάρων Davidoff. Τι κάνει όμως ασυνήθιστη την εμπειρία που προσφέρουν οι νέες γεύσεις; Το γεγονός ότι μπορείς να τις απελευθερώσεις όποτε θες με ένα κλικ σπάζοντας τη γευστική μπίλια που βρίσκεται στο φίλτρο, είτε στην αρχή, είτε αργότερα, στο ίδιο ή σε όποιο άλλο stick του πακέτου προτιμάς.

Στις φετινές διακοπές απελευθέρωσε το ασυνήθιστο μέσα από εμπειρίες που δεν είχες ξαναδοκιμάσει. Και όσο για τη γεύση την οποία θα δώσεις στο καλοκαίρι, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι καθόλου. Αρκεί απλώς ένα κλικ και οι στιγμές σου θα αποκτήσουν γεύση Watermelon ή Berries!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved