Πώς έφερα τη δύναμη της φύσης στην κουζίνα μου και αναβάθμισα την καθημερινότητά μου
Inside Stories

Πώς έφερα τη δύναμη της φύσης στην κουζίνα μου και αναβάθμισα την καθημερινότητά μου

Μελέτες έχουν δείξει ότι το πλύσιμο στο πλυντήριο εξοικονομεί έως και πέντε φορές περισσότερο νερό από το πλύσιμο στο χέρι.

Αν ένα πράγμα με έχει διδάξει η ενήλικη ζωή, αυτό είναι σίγουρα πως η κουζίνα μας είναι ο «καθρέφτης» του σπιτιού μας. Και τώρα, θα αναρωτηθείς πώς οδηγήθηκα σε αυτό το συμπέρασμα. Αρκεί να ανατρέξω μερικά χρόνια πίσω και να σου μιλήσω για εκείνο το κυριακάτικο πρωινό, που οργάνωνα την κουζίνα μου στο πρώτο μου σπίτι, παρέα με τη γιαγιά μου, ακούγοντάς τη να επαναλαμβάνει τρεις βασικές συμβουλές: Να έχω πάντα μία «πράσινη» γωνιά στο σπίτι μου, την οποία θα περιποιούμαι καθημερινά, να έχω στο ψυγείο μου λίγο γλυκό του κουταλιού για κέρασμα και να φροντίζω ώστε το σερβίτσιο που μου κληροδότησε να είναι πάντα καθαρό και αστραφτερό. Αυτό το τελευταίο ειδικά, δεν χόρταινε να μου το λέει ξανά και ξανά.

Και πίστεψέ με, μπορεί οι γρήγοροι και πιεστικοί ρυθμοί της καθημερινότητας, τα deadline στο γραφείο και η ανάγκη μου για after work βόλτες, συχνά, να με αναγκάζουν να μην έχω το σαλόνι μου όσο καθαρό και τακτοποιημένο θα ήθελα και το ψυγείο μου να μην είναι πάντα γεμάτο με εκλεκτά εδέσματα για φίλους και γνωστούς, όμως ένα πράγμα δεν λείπει πλέον από την κουζίνα μου: Oι ταμπλέτες πλυντηρίου CIF, χάρη στις οποίες η αστραφτερή καθαριότητα των πιάτων που μου έμαθε η γιαγιά μου, γίνεται πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved