Ρεβεγιόν της τελευταίας στιγμής: Δημιούργησε το πιο sparkling look από την κορυφή μέχρι τα νύχια
Inside Stories

Ρεβεγιόν της τελευταίας στιγμής: Δημιούργησε το πιο sparkling look από την κορυφή μέχρι τα νύχια

Το σωστό φόρεμα, τα κατάλληλα παπούτσια, το κολακευτικό μακιγιάζ, το chic μανικιούρ και κυρίως, τα εντυπωσιακά κοσμήματα Pandora θα μας χαρίσουν τις πιο λαμπερές εμφανίσεις τις φετινές γιορτές… ακόμα και στο παρά πέντε!

Το να είμαι οργανωτική με έχει ανταμείψει στη δουλειά μου. Είμαι πάντα προετοιμασμένη για το meeting, έχω πάντα έτοιμο το excel με τα projects που εκκρεμούν και προσπαθώ να είμαι proactive στα to dos της επόμενης ημέρας. Αυτό το προτέρημα, όμως, είναι κάτι που φροντίζω να ξεχνάω επιμελώς στην προσωπική μου ζωή. Κλείνω τις καλοκαιρινές μου διακοπές τον Ιούλιο, το ραντεβού για το κομμωτήριο μία ημέρα πριν πάω και ετοιμάζομαι για τις γιορτές κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Τις περιόδους που με εγκαταλείπει η οργανωτικότητά μου -ευτυχώς- δεν με εγκαταλείπουν και οι γνώσεις μου γιατί έχω μελετήσει επισταμένως όλους του fashion & beauty οδηγούς για last minute pampering tips.

Ξέρω πως χρειάζεται να έχω πάντα ένα L.B.D (aka μικρό μαύρο φόρεμα) στην ντουλάπα μου γιατί θα με βγάλει ασπροπρόσωπη όταν «δεν έχω τι να φορέσω», αλλά θέλω να κάνω καλή εντύπωση στο ρεβεγιόν μου. Επίσης, με λίγο μαύρο eyeliner και ένα κλασικό κόκκινο κραγιόν, δημιουργώ τα πιο glam beauty looks με zero effort. Τα καλοχτενισμένα μαλλιά είναι ακόμα ένα task που πρέπει να συμπληρώσω αν θέλω να είμαι stylish στο ρεβεγιόν γι’ αυτό φροντίζω να έχω πάντα πρέσα και προϊόντα ισιώματος στο σπίτι.

AW22_G_Holiday_Moments_13_RGB-copy.jpg

Retouch by: Wetouch Imagework

Και κάπως έτσι φτάνω στα αξεσουάρ! Το κεφάλαιο τσάντα-παπούτσια είναι εύκολο. Ψάχνω κάτι ασορτί σε μαύρη, χρυσή ή μπορντό απόχρωση, με διαχρονικό design και λιτή γραμμή, για να αναδείξω το Xmas look μου. Αυτό, όμως, που έχω μάθει να κλέβει την παράσταση κάθε φορά στα festive outfits μου είναι τα αξεσουάρ και εκεί ευτυχώς δεν έχω διλήμματα της τελευταίας στιγμής, γιατί οι επιλογές από τα Pandora είναι μονόδρομος.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved