Inside Stories

Περίεργες ειδήσεις: Η ντίσκο της Τερέζα Μέι, το πανάκριβο γιοτ και ο... κλέψας του κλέψαντος!(video)

Gossip-tv Team

Χόρεψε ντίσκο η Πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι. Το γιοτ που “υπακούει” σε iPad. “Ο κλέψας του κλέψαντος” στο Μισούρι. Όλα αυτά σε ένα βίντεο... 
 

Έχετε δει την Τερέζα Μέι, πρωθυπουργό της Βρετανίας να χορεύει και μάλιστα έξαλλα ντίσκο; Η... θλιμμένη "Σοράγια" της Βρετανίας του έδωσε και κατάλαβε στον χορό, με τις κάμερες φυσικά να την απαθανατίζουν να λικνίζεται στο dancing queen των ABBA.

Κάτι άλλο περίεργο που θα δείτε στο βίντεο είναι ένα πανάκριβο γιοτ τελευταίας τεχνολογίας, που για να το αγοράσει κανείς θα πρέπει να διαθέτει... Ipad. Μάλιστα, καλά ακούσατε καθώς το γιοτ λειτουργεί μόνο μέσω εφαρμογών της συγκεκριμένης συσκευής.

Τέλος, δεν θα πιστεύετε την ιστορία μιας γυναίκας από το Μισούρι των Ηνωμένων Πολιτειών που έπεσε θύμα κλοπής του πολυτελούς αυτοκινήτου της μέσα στο οποίο είχε πολλά πράγματα, ανάμεσά τους και την πιστωτική της κάρτα.

Η γυναίκα μάλιστα παρακολούθησε την κίνηση της κάρτας της για να δει πού έβαζε βενζίνη η κλέφτρα, πήγε, παραφύλαξε και την κατάλληλη στιγμή πήγε και ξαναπήρε πίσω το αυτοκίνητό της και μαζί και όλα τα προσωπικά της αντικείμενα.

Δείτε το βίντεο με τις περίεργες ειδήσεις από τον κόσμο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved