Inside Stories

Γλυκά Νερά: Δικηγόρος πιλότου: «Η δολοφονία της Καρολάιν δεν ήταν προσχεδιασμένη»

Gossip-tv Team

Γλυκά Νερά: Ο συνήγορος του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου που ομολόγησε τη δολοφονία της Καρολάιν, μίλησε στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. 

Ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μίλησε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή για την κακή ψυχολογική κατάσταση του Μπάμπη ο οποίος συνεχίζει να βρίσκεται στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

"Είναι μία πράξη που είναι συνειδητοποιημένη από τον ίδιο, ενδεχομένως και από την πρώτη μέρα γι' αυτό και προχώρησε σε προανακριτική ομολογία ενώπιον των αστυνομικών αρχών αναφέροντας μάλιστα χαρακτηριστικά όλες τις λεπτομέρειες του συμβάντος προσανατολισμένος πλέον πλήρως στο παιδί του" είπε ο δικηγόρος ενώ όταν ρωτήθηκε αν είχε προηγηθεί της δολοφονία διαπληκτισμός ανάμεσα στο ζευγάρι, εκείνος είπε: "Με βάση την ομολογία του, ναι".

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, την ώρα που η ιατροδικαστική έκθεση υποστηρίζει πως η Καρολάιν κοιμόταν την ώρα της δολοφονίας, εκείνος λέει πως είχαν διαπληκτιστεί και εκείνος εν βρασμώ την σκότωσε.

"Αυτό που επαναλάμβανε ήταν για το παιδί του. Δεν μπορούσε να σκεφτεί ότι θα στερούσε από αυτό και τους δύο γονείς του" είπε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης σε μία προσπάθειά του να εξηγήσει τον τρόπο που σκεφτόταν ο εντολέας του.

Δείτε τι άλλο είπε ο συνήγορος του καθ' ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved