Θεατρική πρεμιέρα με λαμπερές παρουσίες! Ήταν όλοι εκεί! (photos)
Exodos

Θεατρική πρεμιέρα με λαμπερές παρουσίες! Ήταν όλοι εκεί! (photos)

Όλο και πληθαίνουν αυτές τις ημέρες οι θεατρικές πρεμιέρες άλλες πιο λαμπερές και άλλες λιγότερο, όλες τους όμως αποτελούν μία νέα πρόταση για τους θεατρόφιλους. 

Χθες πρεμιέρα είχε η παράσταση που ανεβαίνει στο θέατρο Βεάκη όπου έσπευσαν δεκάδες καλλιτέχνες για να τη δουν.

Στο συγκεκριμένο θέατρο της Αθήνας, ανεβαίνει ένα από τα πιο ερωτικά και ποιητικά έργα του William Shakespeare – το “Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» - που σκηνοθετούν ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο Μανώλης Δούνιας. Το εξαιρετικά δημοφιλές έργο παρουσιάσζεται σε νέα μετάφραση του Γιώργου Μπλάνα και με πρωτότυπη μουσική του Κωνσταντίνου Βήτα.

Στους κεντρικούς ρόλους ο Αιμίλιος Χειλάκης που αναλαμβάνει τον διπλό ρόλο του Θησέα και του βασιλιά των ξωτικών Όμπερον και ο Δημήτρης Πιατάς που ερμηνεύει τον Πάτο, έναν από τους πιο αξιαγάπητους και κωμικούς χαρακτήρες του παγκόσμιου δραματολογίου.

Τον ρόλο της βασίλισσας των ξωτικών Τιτάνιας ερμηνεύει η Αθηνά Μαξίμου και τον εμβληματικό Πουκ ο Μιχάλης Σαράντης.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν ακόμα ο Αλέξανδρος Βάρθης, η Λένα Δροσάκη, ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς και η Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη στους ρόλους των νεαρών εραστών και οι Κρις Ραντάνοφ, Παναγιώτης Κλίνης, Τίτος Λίτινας, Μιχάλης Πανάδης και Κωνσταντίνος Μουταφτσής στους ρόλους των μαστόρων.

Πλήθος κόσμου έσπευσε να απολαύσει την παράσταση στην πρεμιέρα, κάνοντας ακόμα πιο λαμπερή τη βραδιά. Δείτε την γκάλερι...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved