Η θεατρική πρμιέρα της Καβογιάννη συγκέντρωσε όλη τη showbiz (photos)
Exodos

Η θεατρική πρμιέρα της Καβογιάννη συγκέντρωσε όλη τη showbiz (photos)

Οι επώνυμοι τον τελευταίο καιρό δεν προλαβαίνουν να πάρουν ανάσα.

Οι θεατρικές πρεμιέρες πολλές κι έτσι το εγχώριο star system πηγαίνει από παράσταση σε παράσταση, και φυσικά ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr δίνει το «παρών» και τους απαθανατίζει.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα του θεατρικού έργου «Top Girls» στο θέατρο Πορτα. Η Μαρία Καβογιάννη στον κεντρικό ρόλο έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και μαζί με όλους τους υπόλοιπους ταλαντούχους συμπρωταγωνιστές της χάρισαν μια όμορφη βραδιά σε όσους είδαν το έργο!

Το διάσημο θεατρικό έργο, λοιπόν, της σπουδαίας Caryl Churchill είναι σε σκηνοθεσία Θωμά και κεντρική ηρωίδα του είναι η Marlene, μια φιλόδοξη γυναίκα καριέρας, υπεύθυνη ενός γραφείου ευρέσεως εργασίας για γυναίκες, μια «σιδηρά κυρία» που ανέρχεται θυσιάζοντας συνεργάτες, καθώς και τη δική της ευαίσθητη, ανθρώπινη πλευρά στον βωμό της επιτυχίας.

Το διάσημο θεατρικό έργο, λοιπόν, της σπουδαίας Caryl Churchill είναι σε σκηνοθεσία Θωμά και κεντρική ηρωίδα του είναι η Marlene

Παρόλο που το έργο είναι γραμμένο σε ρεαλιστικό κώδικα, ξεκινά με μια διάσημη ονειρική πρώτη σκηνή, όπου ιστορικοί και διάσημοι μυθοπλαστικοί γυναικείοι χαρακτήρες καταθέτουν με ευφάνταστο τρόπο τις ιστορικά διαφορετικές πτυχές του «κοινωνικού επιτεύγματος» των γυναικών.

Στη συνέχεια, η δράση μεταφέρεται στον χρόνο συγγραφής του έργου, όπου με μια σειρά από συναρπαστικές συγκρούσεις ανάμεσα σε σύγχρονες γυναίκες και σημαντικές ανατροπές, η συγγραφέας αναπτύσσει τις θέσεις και τους προβληματισμούς της με θεατρικά ευφρόσυνο ιδίωμα και υπέροχους σκηνικούς χαρακτήρες.

Πάμε να δούμε ποιοι έδωσαν το «παρών» στα ακόλουθα φωτογραφικά ενσταντανέ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved