Μαίρη Συνατσάκη: Στο Disney On Ice με τον Μίκυ και την παρέα του (Photos)
Exodos

Μαίρη Συνατσάκη: Στο Disney On Ice με τον Μίκυ και την παρέα του (Photos)

To Disney On Ice παρουσιάζει το FROZEN και ζωντανεύει τη #1 ταινία κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών!

Η Feld Entertainment, Inc., ηγέτης στην παραγωγή της ζωντανής οικογενειακής ψυχαγωγίας, ζωντανεύει το Frozen, την διασημότερη και βραβευμένη με OSCAR® ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney.

Το Disney On Ice παρουσιάζει το Frozen στην Αθήνα, από τις 20 έως τις 24 Νοεμβρίου 2019. Ολόκληρο το πολυαγαπημένο παραμύθι ζωντανά στον πάγο, ξεδιπλώνει τη δυναμική ιστορία των δύο αδελφών, της πριγκίπισσας Άννας και της πριγκίπισσας Έλσας.

«Στα τόσα χρόνια παραγωγής των show της Disney On Ice, η Feld Entertainment περίμενε μια ταινία σαν αυτή", λέει η παραγωγός Nicole Feld. "Αν και μπορεί να θεωρείται προφανές ότι το Frozen είναι φτιαγμένο για μια παράσταση στον πάγο, αυτή η παραγωγή του Disney On Ice, θα αγγίξει την ψυχή του κοινού με καινοτόμα θεαματικά στοιχεία και καλλιτεχνικό πατινάζ υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων». Οι σκηνοθέτες του Frozen Chris Buck και Jennifer Lee προσθέτουν:

«Το να βλέπεις τους θεατές σε όλο τον κόσμο να αγκαλιάζουν τόσο θερμά το Frozen, είναι εμπειρία ζωής. Και το να έχεις την ευκαιρία να συνεργάζεσαι με την ταλαντούχα ομάδα της Feld Entertainment και να παρακολουθείς τη δουλειά τους να ζωντανεύει στον πάγο, είναι συναρπαστικό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved