Η βραδινή έξοδος της Ζέτας Μακρυπούλια! Και δεν ήταν μόνη, ούτε όμως και με τον Χατζηγιάννη (photos)
Exodos

Η βραδινή έξοδος της Ζέτας Μακρυπούλια! Και δεν ήταν μόνη, ούτε όμως και με τον Χατζηγιάννη (photos)

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε βραδινή έξοδο, όχι όμως με τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηγιάννη, αλλά με άλλη αντρική συντροφιά. 

Η όμορφη παρουσιάστρια και ηθοποιός η οποία φέτος απέχει από το θέατρο και παρουσιάζει δύο projects στον ΑΝΤ1, το πολύ επιτυχημένο Rouk Zouk και το The Final Four που απόψε φτάνει στο τέλος του αφού είναι ο μεγάλος τελικός, βρέθηκε με ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο στη μουσική σκηνή Ακτή Πειραιώς για να παρακολουθήσει τη μουσική παράσταση του Σωκράτη Μάλαμα, ενός καλλιτέχνη που λατρεύει.

Δεν ήταν όμως μόνη αφού τη συνόδευε ο καλός της φίλος, ο δημοσιογράφος Γιώργος Δάσκαλος με τον οποίο είναι αχώριστοι τα τελευταία χρόνια. Απαστράπτουσα και σε πολύ καλή διάθεση, η Ζέτα Μακρυπούλια έδειξε να απολαμβάνει τη βραδιά, παρ' όλο που δεν είχε στο πλευρό της τον αγαπημένο της. Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του δεν μπορούσε να τη συνοδεύσει όμως την είχε αφήσει σε καλά χέρια αφού ο Γιώργος Δάσκαλος είναι και δικός του φίλος.

Οι δυο τους απόλαυσαν την έξοδό τους και χάρηκαν το όμορφο ταξίδι στο οποίο τους οδήγησε ο Σωκράτης Μάλαμας μέχρι πολυ αργά το βράδυ οπότε και αποχώρησαν από το μαγαζί, χορτασμένοι από μία υπέροχη βραδιά.

Δείτε φωτογραφίες από την έξοδό τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved