Πρώτη εμφάνιση της πρώην παίκτριας του Power of Love που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού (pics)
Exodos

Πρώτη εμφάνιση της πρώην παίκτριας του Power of Love που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού (pics)

Το σαββατοκύριακο που πέρασε, οι celebrities βρέθηκαν σε αγαπημένα τους στέκια για να διασκεδάσουν. 

Ανάμεσα σε αυτά και το Rock N Roll στο Κολωνάκι όπου και έδειξαν να απολαμβάνουν το ποτό και τη μουσική με τις παρέες τους.

Ανάμεσά τους και η Κατερίνα Σαββοπούλου, η οποία στις αρχές του μήνα είχε καταγγείλλει δημόσια ότι ο εργοδότης της, την ξυλοκόπησε όταν τού ζήτησε τα χρήματα που της χρωστούσε.

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει στην εκπομπή Ευτυχείτε: «Πήγα να ζητήσω τα λεφτά μου. Με καθυστέρησαν αρκετά. Γύρω στη μία ώρα. Πήγα στο τέλος να τα ζητήσω από το αφεντικό. Λόγω ότι ήταν μπροστά σε κόσμο, εκείνος παρεξηγήθηκε. Με άρπαξε από τα χέρια, με πήγε στο γραφείο και στην αρχή μου φώναζε. Να μην ξαναπατήσω στο μαγαζί, με έβριζε. Με άρπαξε από τα χέρια, άρχισε να με ταρακουνάει με δύναμη.»!

Η Κατερίνα Σαββοπούλου συνέχισε τονίζοντας: «Έγινε ένα πολύ άσχημο σκηνικό. Πάνω στην έκρηξη μου πέταξε και τα λεφτά στη μούρη. Τα χέρια μου ακόμη και σήμερα, τρεις μέρες μετά, έχουν μελανιές,. Έπαθα σοκ, ήμουν σε πολύ κακή κατάσταση. Ακόμη πονάω. Έχω ήδη σκεφτεί να συμβουλευτώ δικηγόρο»!

Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει μεσολαβήσει από τότε όμως εκείνο που γνωρίζουμε εμείς είναι πως η όμορφη Κατερίνα έκανε την πρώτη δημόσια βραδινή έξοδό της μέσα στο σαββατοκύριακο και έδειχνε σε πολύ καλή διάθεση.

Στο ίδιο στέκι βρέθηκε και ο Κώστας Τσουρός αλλά και εντυπωσιακές καλλονές που γνωρίσαμε στο GNTM.

Δείτε φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved