Οι celebrities πήγαν θερινό σινεμά - Όσα έγιναν στην πρεμιέρα της ταινίας «Monday»
Exodos

Οι celebrities πήγαν θερινό σινεμά - Όσα έγιναν στην πρεμιέρα της ταινίας «Monday»

Οι πρώτες θερινές προβολές ξεκίνησαν και οι αγαπημένοι καλλιτέχνες βρέθηκαν στο Cine Θησείον - Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Το φετινό καλοκαίρι είναι σίγουρα ταυτισμένο με την επιστροφή στην κανονικότητα. Το Lockodown ανήκει πλέον στο παρελθόν και οι πρώτες παραστάσεις και προβολές ταινιών, είναι γεγονός.

Η ταινία «Monday» έκανε την επίσημη πρεμιέρα της στο Cine Θησείον με τους ανθρώπους του καλλιτεχνικού κόσμου να βρίσκονται εκεί.

Yπόθεση: Ο Σεμπάστιαν Σταν («Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας») και η διπλά βραβευμένη με το Lawrence Olivier Award Ντενίζ Γκαφ, πρωταγωνιστούν στο ρόλο του Μίκι και της Κλόι, δύο Αμερικανών που γνωρίζονται στην καυτή καλοκαιρινή Αθήνα μια ξέφρενη νύχτα. Καθώς η παραμονή της Κλόι πλησιάζει στο τέλος της, αποφασίζει να αφήσει την καριέρα της στην Αμερική και να μείνει στην Ελλάδα, για να ανακαλύψει αν το πάθος ενός Σαββατοκύριακου μπορεί να αντέξει την πραγματικότητα της αναπόφευκτης Δευτέρας. Το σενάριο συνυπογράφει ο Παπαδημητρόπουλος μαζί με τον Βρετανό Ρομπ Χέιζ («Γκρέτελ & Χάνσελ»), με το δίδυμο να περιγράφει την υπόθεση ως «ένα ερωτικό γράμμα στην Αθήνα κι έναν ύμνο στους παράφορους έρωτες».

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved