Exodos

Η Τάνια Τρύπη και η Roxy πρωταγωνιστούν στη νέα φιλοζωική, μη-εμπορική ταινία Re-Action

Gossip-tv Team

«Re-Action» (Αντίδραση) είναι ο τίτλος της νέας ελληνικής φιλοζωικής, μη - εμπορικής ταινίας μεσαίου μήκους που τελεί υπό την αιγίδα της Unesco Πειραιώς & Νήσων και δημιουργήθηκε με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων η οποία γιορτάζεται στις 4 Απριλίου.

Πρωταγωνίστρια της ταινίας είναι η Τάνια Τρύπη.

Συμπρωταγωνιστούν: Γιάννα Ζιάννη, Θοδωρής Ανθόπουλος, Τζένη Καζάκου, Γρηγορία Αυγερινοπούλου, Γιάννης Φραγκίσκος, Τίφανυ Δανιήλ, Απόστολος Μπούρας κ.α. Σε ρόλο guest εμφανίζεται ο Ντίνος Καρύδης και η Τζόυς Ευείδη.
Όλοι οι συντελεστές της ταινίας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου η ταινία να επιτύχει το στόχο της που είναι η διάδοση της έννοιας της φιλοζωίας !

Η Έλενα Βρανά, μια διάσημη ηθοποιός, ζει με τον καταθλιπτικό πάτερα της και το γιο της που είναι παιδί με ειδικές ανάγκες. Στη προσπάθεια της να διασώσει την εικόνα της από τον αρνητικό σχολιασμό των ΜΜΕ (λόγω μίας παραποιημένης δήλωσής της) υιοθετεί ένα αδέσποτο σκυλάκι. Άραγε η σκυλίτσα θα ασκήσει ευεργετική δράση τόσο στην ίδια όσο και στον πατέρα της; Το ανάπηρο παιδί της θα αντιδράσει θετικά και ευεργετικά στην παρουσία του σκύλου ;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved