Θέατρο οδού Κεφαλληνίας – Β’ Σκηνή: Θεατρική περίοδος 2017 – 2018
Exodos

Θέατρο οδού Κεφαλληνίας – Β’ Σκηνή: Θεατρική περίοδος 2017 – 2018

Η Kart Productions, η σκηνοθέτης Μαρία Ξανθοπουλίδου και ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μυλωνάς, για δεύτερη χρονιά αναλαμβάνουν τη διεύθυνση της Β΄ σκηνής του Θεάτρου Οδού Κεφαλληνίας και παρουσιάζουν ένα πολυποίκιλο ρεπερτόριο με βασικό άξονα θεατρικές παραστάσεις αλλά και παράλληλες δράσεις μουσικής.

Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει 8 νέες παραστάσεις και 3 επανηλήψεις, καθώς και την ενότητα Μουσικοί Κύκλοι 2017 – 2018, σε συνεργασία με τον συνθέτη-πιανίστα Θοδωρή Οικονόμου.

ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Dostoyevskaya metro station
Από 25 Οκτωβρίου 2017 έως 1 Φεβρουαρίου 2018
(Τετάρτη, Πέμπτη)

Η Ελένη Μποζά επιστρέφει με μια παράσταση βασισμένη στο έργο του Ντοστογιέφσκι.

Σε μία εμφανώς μεταβατική στιγμή της ανθρώπινης ιστορίας, εν αναμονή της επερχόμενης δυστοπικής πραγματικότητας που προκαλεί στα άκρα την ανθρώπινη ύπαρξη, τέσσερις ηθοποιοί με όχημα το αιχμηρό χιούμορ του Φ. Μ. Ντοστογιέφσκι, διαπραγματεύονται τη σύνδεση του χθες με το σήμερα, ατενίζοντας το αύριο κατάματα. Πρόκειται για μία σκηνική σύνθεση, το κείμενο της οποίας προκύπτει από τη δραματουργική επεξεργασία τεσσάρων διηγημάτων της ώριμης περιόδου του συγγραφέα: «Μια αισχρή ιστορία», «Κροκόδειλος», «Μπαμπόκ», «Το όνειρο ενός γελοίου».

Σκηνοθεσία – Δραματουργική επεξεργασία: Ελένη Μποζά
Ερμηνεύουν: Νίκος Γιαλελής, Αδριάνα Ανδρέοβιτς, Ελένη Ανδριακοπούλου, Κώστας Κουτρουμπής, Χάρης Μπαλασόπουλος

Διαβάστε περισσότερα στο culturenow.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved