Πλέσσας - Θεοφάνους: Η αποθέωση στο Παλλάς και οι ατάκες «φωτιά»
Exodos

Πλέσσας - Θεοφάνους: Η αποθέωση στο Παλλάς και οι ατάκες «φωτιά»

Μια και μοναδική συναυλία έδωσαν χθες στο κατάμεστο Παλλάς ο Μίμης Πλέσσας και ο Γιώργος Θεοφάνους προσφέροντας στο κοινό μια πραγματικά αξέχαστη βραδιά.

Αγαπημένα τραγούδια ερμηνευμένα εξαιρετικά από καταπληκτικές φωνές, όπως αυτές του Κώστα Μακεδόνα, της Φωτεινής Δάρρα, του Στέλιου Διονυσίου, του Παναγιώτη Ραφαηλίδη και των άλλων τραγουδιστών συγκίνησαν ολόκληρο το θέατρο αλλά και τους ίδιους τους δημιουργούς που δεν μπορούσαν λεπτό να το κρύψουν. Τα δάκρυα άλλωστε του Γιώργου Θεοφάνους στο φινάλε, όταν πήγε να αγκαλιάσει τον Μίμη Πλέσσα και να βρεθούν μαζί να υποκλίνονται τόσο μπροστά στην ορχήστρα, όσο και μπροστά στο κοινό που τους καταχειροκροτούσε όρθιο, τα λένε όλα.

Και ήταν ο ίδιος ο Μίμης Πλέσσας που τους σήκωσε όλους όρθιους με ένα του νεύμα λίγο πριν το τέλος της μοναδικής αυτής συναυλίας. Ο Πλέσσας που εκτός από αναμφισβήτητο ταλέντο διαθέτει, όπως απέδειξε χθες και μοναδικό χιούμορ.

«Όταν λες μεγάλος συνθέτης σε παρακαλώ να διευκρινίζεις ότι δεν μιλάς για την ηλικία μου γιατί δεν έχω και πολλά περιθώρια» είπε στον Κώστα Μακεδόνα όταν εκείνος μιλούσε για το ταλέντο του «δασκάλου» κάνοντάς τον να μην μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια του. Του το ανταπέδωσε όμως όταν πριν τραγουδήσει το «Άγαλμα» μας προέτρεψε να ακούσουμε ένα ωραίο τραγούδι που μπορεί να γίνει και σουξέ…. Σιγά που θα το άφηνε αυτό να πέσει κάτω ο ασταμάτητος Μίμης Πλέσσας… «Το ξέρω εγώ;» τον ρώτησε… για να συμπληρώσει όταν το θρυλικό του τραγούδι ολοκληρώθηκε: «Καλό είναι, μπορεί να γίνει σουξεδάκι…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved