Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα»
Exodos

Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα»

Η ερωτική κωμωδία, «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα», που παρουσιάζεται στο Θέατρο Πόλη έκανε την επίσημη πρεμιέρα της.

Το έργο παρακολουθεί τη σχέση της Ρίτας, μιας νεαρής κομμώτριας από το Λίβερπουλ, και του δρα Φρανκ Μπράιαντ, ενός καθηγητή Πανεπιστημίου, στη διάρκεια ενός εξαμήνου. Η Ρίτα, δυσαρεστημένη με τη βαρετή καθημερινότητα της δουλειάς της αλλά και την κοινωνική ζωή της, γράφεται στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Ο Φρανκ, μεγαλύτερος σε ηλικία και επίτιμος διδάκτωρ Πανεπιστημίου, δέχεται να αναλάβει το μάθημα ως ένα συμπλήρωμα στο εισόδημά του.

Η συνάντηση όμως και η γνωριμία τους θα έχει ένα βαθύ αντίκτυπο και στους δύο. Ο Φρανκ θα εντυπωσιαστεί από τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνεια της Ρίτας και θα αναγκαστεί να επανεξετάσει τις απόψεις του για τη ζωή, ενώ η Ρίτα συνειδητοποιεί ότι η διδασκαλία του Φρανκ της ανοίγει νέους ορίζοντες για μια διαφορετική ζωή, που σταδιακά τη γεμίζει αυτοπεποίθηση. Η μοιραία συνάντησή τους θα έχει μια απρόσμενη εξέλιξη και για τους δύο.

Την σκηνοθεσία της παράστασης κάνει ο Δάνης Κατρανίδης, ο οποίος πρωταγωνιστεί κιόλας έχοντας στο πλευρό του την Παναγιώτα Βλαντή. Δείτε λίγο πιο κάτω φωτογραφίες από την πρεμιέρα της παράστασης.

Πηγή φωτογραφιών: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved