Λαμπερές παρουσίες στην έκθεση του Θεοδόση Δαυλού
Exodos

Λαμπερές παρουσίες στην έκθεση του Θεοδόση Δαυλού

Ο γνωστός εικαστικός και σκηνογράφος Θεοδόσης Δαυλός, ύστερα από αρκετές δεκαετίες στον χώρο της τέχνης

διοργάνωσε μία σπάνια έκθεση σκηνογραφίας-ζωγραφικής και παράλληλα παρουσίασε στο αναγνωστικό κοινό το βιβλίο του «Φωτίζοντας τη διαδρομή μου» από τις εκδόσεις Παρισιάνου.

Μια εικαστική αυτοβιογραφία όπως την ονομάζει ο ίδιος που μας αποκαλύπτει την μακρόχρονη πορεία του στο θέατρο στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα» του Δήμου Αθηναίων.

Στην κατάμεστη και θερμή εκδήλωση έδωσαν το παρών πολλές προσωπικότητες από το θέατρο και τον φιλικό περίγυρο του καλλιτέχνη. Μίλησαν με ζεστά λόγια η Λόλα Νταϊφά, η Κάρμεν Ρουγγέρη, η Μαίη Σεβαστοπούλου, ο Στέλιος Καλαθάς, η Μαρία Μακρή και η Μαίρη Βιδάλη. Παρόντες ήταν οι ηθοποιοί και δημοσιογράφοι, Τάνια Τρύπη, Νατάσσα Ράγιου, Ανδρομάχη Δαυλού, Κλεοπάτρα Ροντήρη, Γιάννης Αγαπητός, Ανθή Αγγελοπούλου, Κωνσταντίνος Δαυλός και πολλοί άλλοι. Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Κυριάκος Πεταλίδης και σε ένα μίνι ρεσιτάλ-έκπληξη ο Άρης Γραικούσης ερμήνευσε έργα των Albeniz, Shostacovich και de Falla.

πηγή φωτογραφιών: ndp

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved