Exodos

Πού θα Κοιμηθείς Απόψε; Μία ξεκαρδιστική, μοντέρνα κωμωδία για την απιστία!

Gossip-tv Team

Πώς θα αντιδρούσες αν μάθαινες ότι ο σύντροφός σου είχε ερωμένη; Οι περισσότερες γυναίκες δεν θα μπορούσαν να αποδεχτούν το γεγονός και θα είχαν έντονες αντιδράσεις. Παρόλα αυτά, η πρωταγωνίστρια της νέας κωμωδίας «Που θα Κοιμηθείς Απόψε;» μας εκπλήσσει με τον αναπάντεχο τρόπο που βλέπει τα πράγματα!

Η σκηνοθέτρια Αλεξάντρα Λεκλέρ μας προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να αντιμετωπίσουμε την απιστία! Η νέα ανατρεπτική ταινία έρχεται με μία ιστορία εμπνευσμένη από μία προσωπική της εμπειρία και κάνει λίγο πιο ενδιαφέρουσες και δροσερές τις καλοκαιρινές νύχτες με τους ξεκαρδιστικούς διαλόγους της!

2

«Το να σε τσακώσουν να απατάς χάρη σε μηνύματα στο κινητό, είναι πλέον μια συνηθισμένη κατάσταση – ακούς συνέχεια τέτοιες ιστορίες. Πριν μερικά χρόνια, έζησα κι εγώ μια παθιασμένη ιστορία αγάπης με έναν παντρεμένο μέχρι που βρήκε τα μηνύματά μας η γυναίκα του. Έκανε τον άρρωστο για τρεις εβδομάδες για να με αποφύγει και έπειτα μου είπε να χωρίσουμε. Εγώ τον ήθελα τόσο που ήμουν έτοιμη για όλα: Μέσα σε μια κρίση απελπισίας, του ζήτησα να προτείνει στη γυναίκα του να τον μοιραστούμε, να τον έχουμε εκ περιτροπής ανά μια εβδομάδα. Φυσικά αρνήθηκε και η ιστορία μας έληξε, αλλά μερικά χρόνια αργότερα, ψάχνοντας ιδέα για την καινούργια μου ταινία, συνειδητοποίησα ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια πρώτης τάξης κωμωδία για τις σχέσεις. Όλα τα υπόλοιπα, φυσικά, ήταν αποκύημα της φαντασίας μου!» δηλώνει η σκηνοθέτρια.

Πώς είναι να μοιράζεσαι τον σύντροφό σου;

Στην ξεκαρδιστική της κωμωδία η Αλεξάντρα Λεκλέρ παρουσιάζει την ιδιαίτερη ιστορία της Σαντρίν, μίας γυναίκας που είναι παντρεμένη εδώ και 15 χρόνια. Η ζωή της με τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά τους κυλά ήρεμα μέχρι τη στιγμή που παίρνει στα χέρια της το κινητό του. Τότε ανακαλύπτει ότι ο Ζαν διατηρεί εξωσυζυγική σχέση…

3

Η Σαντρίν έχει μια εντελώς ριζοσπαστική ιδέα: Όταν ξεπεράσει το σοκ, θα αποφασίσει να συναντήσει την αντίζηλό της Βιρζινί, για να της προτείνει μία ιδιαίτερη συμφωνία. Έτσι, οι δύο γυναίκες συμφωνούν να μοιραστούν τον Ζαν και να τον έχει από μία εβδομάδα η κάθε μία, επιβάλλοντάς του αυτόν τον νέο τρόπο ζωής!

Παρόλα αυτά, αυτό που αρχικά μοιάζει σαν όνειρο κάθε άνδρα, δηλαδή να ζει μία εβδομάδα με τη σύζυγο και μία με την ερωμένη, αποδεικνύεται πως δεν είναι η τέλεια ζωή που φανταζόταν ο Ζαν…

4

Μη χάσεις την ταινία «Πού θα Κοιμηθείς Απόψε; » με τους Βαλερί Μπονετόν, Ντιντιέ Μπουρντόν και Ιζαμπέλ Καρέ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους!

Έρχεται στις 14 Ιουνίου στους κινηματογράφους από τη Rosebud.21. Υπάρχει άλλωστε καλύτερη καλοκαιρινή έξοδος από το να παρακολουθείς μία γαλλική κωμωδία σε κάποιο από τα θερινά σινεμά της πόλης;

Μέχρι τότε πάρε μία γεύση παρακολουθώντας το τρέιλερ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved