Όλα όσα έγιναν στη μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στο Καλλιμάρμαρο
Exodos

Όλα όσα έγιναν στη μεγάλη συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στο Καλλιμάρμαρο

Το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» παρουσίασε στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, τη συναυλία «Παίξε Τσιτσάνη μου» στην οποία συμμετείχαν μεγάλοι Έλληνες Καλλιτέχνες.

Η φετινή συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» ήταν αφιερωμένη στον σημαντικότερο δημιουργό της ελληνικής λαϊκής μουσικής του 20ού αιώνα. Το εμβληματικό στάδιο στο κέντρο της Αθήνας αυτή τη φορά γέμισε με τα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη, του συνθέτη που κατάφερε να αλλάξει την ιστορία του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού για πάντα.

Στη συναυλία προσφέρθηκαν να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Νταλάρας που ανέλαβε την καλλιτεχνική επιμέλεια, ο Σταμάτης Φασουλής που σκηνοθέτησε και ο Διονύσης Σαββόπουλος που προλόγισε και άνοιξε συμβολικά τη συναυλία, καθώς και μεγάλες φωνές του ελληνικού τραγουδιού. Σε ρόλο αφηγητή στη σκηνή, ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη μεγάλη συναυλία ήταν οι εξής: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Φωτεινή Βελεσιώτου, Γλυκερία, Ελεωνόρα Ζουγανέλη , Βιολέτα Ίκαρη , Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Μακεδόνας, Κωστής Μαραβέγιας, Λεωνίδας Μπαλάφας , Δημήτρης Μπάσης , Γιώτα Νέγκα , Χρήστος Νικολόπουλος , Γιώργος Νταλάρας , Μαρίζα Ρίζου, Mαρίνα Σάττι + Fones, Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Πηγή φωτογραφιών: Papadakispress

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved