Πρεμιέρα για Δημάκη-Αντύπα! Οι celebrities, το βαρύ ζεϊμπέκικο και το τρελό κέφι μέχρι το πρωί!
Exodos

Πρεμιέρα για Δημάκη-Αντύπα! Οι celebrities, το βαρύ ζεϊμπέκικο και το τρελό κέφι μέχρι το πρωί!

Σιγά σιγά άρχισαν να ανοίγουν τα νυχτερινά κέντρα με σούπερ διασκεδαστικά σχήματα στην Αθήνα και χθες ήταν η σειρά του Μάκη Δημάκη και του Αντύπα να καλωσορίσουν το κοινό τους. 

Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονται στη σκηνή του Βοτανικού όπου χθες το βράδυ επικράτησε το αδιαχώρητο από φίλους, συγγενείς αλλά και τους απλούς θαυμαστές τους που ήθελαν να διασκεδάσουν με τις επιτυχίες τους.

Ο Μάκης Δημάκης έβαλε... φωτιά στο κέφι για να το μετατρέψει σε... πυργκαγιά, ενώ ο Αντύπας, ο οποίος τραγούδησε όλες τις παλιές αλλά και νέες επιτυχίες του, προκαλώντας έναν γλυκό πανικό με πολύ κέφι και τραγούδι.

Φυσικά, δεν παρέλειψε και ο ίδιος να χορέψει ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, οπότε βέβαια και αποθεώθηκε από το κοινό που τον παρακολουθούσε.

Με τις επιτυχίες του και το πρόγραμμα που απογειώνει ο Βασίλης Δήμας δίνει τον δικό του ξεχωριστό τόνο στο πιο εκρηκτικό σχήμα του φετινού χειμώνα.

Η γυναικεία υπόθεση ακούει στο όνομα Ραλλία Χρηστίδου. Μια μουσική προσωπικότητα με μεγάλη φωνή και εμπειρία πάνω στην σκηνή.

Το πρόγραμμα επάξια πλαισιώνουν οι νεαροί καλλιτέχνες: Ιουλία Καλλιμάνη, Μαρία Κίου, Χριστίνα Ζιωγα και ο Barrice.

Δειτε παρακάτω σε φωτογραφίες στιγμιότυπα από αυτή τη μαγική βραδιά που ήταν αφιερωμένη, φυσικά στην απόλυτη διασκέδαση!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved