Η Lohan το «έκαψε» στον Αργυρό! Η σέξι Κοκκίνου, το σόου του Μουζουράκη και το κέφι της Τάμτα!
Exodos

Η Lohan το «έκαψε» στον Αργυρό! Η σέξι Κοκκίνου, το σόου του Μουζουράκη και το κέφι της Τάμτα!

Παρέλαση... επωνύμων έγινε πριν από μερικά βράδια στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός ο οποίος απέδειξε πως είναι πολύ καλός οικοδεσπότης. 

Ο τραγουδιστής δεν σταματούσε να υποδέχεται στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου συναδέλφους του, ανάμεσά τους η Έλλη Κοκκίνου η οποία ομολογουμένως ήταν πολύ σέξι, η Τάμτα η οποία ξεσήκωσε το κοινό με τις ερμηνείες της αλλά και ο Πάνος Μουζουράκης ο οποίος χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, στο τέλος του οποίου αποθεώθηκε από τους θαμώνες.

Η έκπληξη της βραδιάς για τον Κωνσταντίνο Αργυρό βέβαια, ήταν το γεγονός ότι στο νυχτερινό κέντρο κατέφθασε η Lindsay Lohan η οποία βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη χώρα μας για δουλειές.

Η διάσημη ηθοποιός, η οποία, ως γνωστόν, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην πατρίδα μας, θέλησε, προφανώς να ζήσει το περίφημο Athens By night και με τον καλό της φίλο Παναγιώτη Σπέντζο βρέθηκε στο μαγαζί όπου και διασκέδασε. Μάλιστα, κάποια στιγμή, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έσπευσε από την πίστα να τη χαιρετήσει και εκείνη ανταπέδωσε με ένα πλατύ χαμόγελο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την υπέροχη και γεμάτη κέφι βραδιά...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved