Exodos

Το ιστορικό Θέατρο Άλσος ξανανοίγει με τον Σαββόπουλο στα καλύτερά του

Gossip-tv Team

Το Θέατρο Άλσος στο Πεδίον του Άρεως, ξανανοίγει και υπόσχεται να γίνει το νέο στέκι των Αθηναίων! 

Ένας υπέροχος χώρος, με έναν φανταστικό κήπο στον οποίο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Σαββόπουλος, στόχος είναι να φιλοξενηθεί ένα δυνατό νεανικό πρόγραμμα που θα δώσει ώθηση στη νυχτερινή ψυχαγωγία του κέντρου της Αθήνας και όχι μόνο.

«Θέλουμε έναν χώρο χειροποίητο, όχι βιομηχανοποιημένο. Θέλουμε έναν χώρο να δουλεύει κάθε μέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ που θα αρχίζουν τα προγράμματα, όχι μόνο Σάββατα. Θέλουμε να δούμε το ξανάνοιγμα του Άλσους για να ξαναζωντανέψει πάλι το κέντρο της Αθήνας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής ξεσπώντας για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή.

Τα Σάββατα ξεκινούν με τον Διονύση Σαββόπουλο στα «τραγούδια των άλλων» ενώ οι Παρασκευές φέρουν την υπογραφή της Λίνας Νικολακοπούλου και του «Λαϊκού Πάλκου», η οποία θα συνεργάζεται με νέους ερμηνευτές.

Οι Πέμπτες ανήκουν σε νέους δημιουργούς, οι Τετάρτες είναι αφιερωμένες στο θέατρο και οι Τρίτες στο γέλιο με stand up comedians.

Ένα νέο στέκι γεννιέται από τις 22 Νοεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας, ένα κέντρο διερχομένων καλλιτεχνών, που θα δώσει νέα πνοή στην ευρύτερη περιοχή, κάτι που είναι απαραίτητο. Έχουμε να δούμε πολλά όμορφα πράγματα.

Δείτε παρακάτω όσα έγιναν στη συνέντευξη Τύπου...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved