Πλήθος επωνύμων στην πρεμιέρα της παράστασης «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα»
Exodos

Πλήθος επωνύμων στην πρεμιέρα της παράστασης «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα»

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος, η Κοραλία Καράντη και η Κάτια Δανδουλάκη συναντήθηκαν και απόλαυσαν την θεατρική παράσταση.

Ο Δάνης Κατρανίδης και η Παναγιώτα Βλαντή έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και καταχειροκροτήθηκαν από όλους!

Το κοινό ευχαριστήθηκε την παράσταση και το έδειξε έμπρακτα με το θερμό του χειροκρότημα, αλλά και με τα χαμόγελα που είχαν στα πρόσωπά τους όταν το έργο ολοκληρώθηκε. Μάλιστα, οι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου δεν αρνήθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί, ενώ συνομίλησαν σε ευχάριστο κλίμα!

Λίγα Λόγια για το έργο:

Το έργο παρακολουθεί τη σχέση της Ρίτας, μιας νεαρής κομμώτριας από το Λίβερπουλ και του Δρ. Φρανκ Μπράιαντ, ενός καθηγητή Πανεπιστημίου, στη διάρκεια ενός εξαμήνου. Η Ρίτα, δυσαρεστημένη με τη βαρετή καθημερινότητα της δουλειάς της αλλά και την κοινωνική ζωή της, γράφεται στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Ο Φρανκ, μεγαλύτερος σε ηλικία και επίτιμος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου, δέχεται να αναλάβει το μάθημα ως ένα συμπλήρωμα στο εισόδημα του.

Η συνάντηση όμως και η γνωριμία τους θα έχει ένα βαθύ αντίκτυπο και στους δύο. Ο Φρανκ θα εντυπωσιαστεί από τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνεια της Ρίτας και θα αναγκαστεί να επανεξετάσει τις απόψεις του για τη ζωή, ενώ η Ρίτα συνειδητοποιεί ότι η διδασκαλία του Φρανκ της ανοίγει νέους ορίζοντες για μια διαφορετική ζωή που σταδιακά τη γεμίζει αυτοπεποίθηση... Η μοιραία συνάντηση τους θα έχει μια απρόσμενη εξέλιξη και για τους δύο.

Δείτε φωτογραφίες

Πηγή: NDP Photo

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved