Θεοδωρίδου-Ιακωβίδης-Σταν: Έτοιμοι για τις εμφανίσεις τους στην Αθήνα
Exodos

Θεοδωρίδου-Ιακωβίδης-Σταν: Έτοιμοι για τις εμφανίσεις τους στην Αθήνα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Πέτρος Ιακωβίδης και ο Stan θα βάλουν «φωτιά» στην αθηναϊκή νύχτα.

Οι τρεις τραγουδιστές, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στη Θεσσαλονίκη, πρόκειται να παρουσιάσουν και στο αθηναϊκό κοινό το πρόγραμμά τους.

Μάλιστα, πραγματοποίησαν Συνέντευξη Τύπου, μιλώντας στους δημοσιογράφους για όλα όσα θα δούμε και θα ακούσουμε στη σκηνή, ενώ έκαναν αυτό που ξέρουν καλύτερα…τραγούδησαν, ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους και δίνοντας μια μικρή γεύση.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου λαμπερή και ευδιάθετη δεν έχασε στιγμή το χαμόγελό της, ενώ έδειχνε να απολαμβάνει το γεγονός ότι είναι η μοναδική γυναίκα του σχήματος, η οποία πλαισιώνεται από τους δυο ταλαντούχους καλλιτέχνες.

Οι τρεις τραγουδιστές φαίνεται να απολαμβάνουν την συνύπαρξή τους, κάτι που εξέφρασαν και κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου και υποσχέθηκαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο Σταν ήταν ευδιάθετος, παρά τις φήμες που τον θέλουν να έχει χωρίσει από την Δήμητρα Μιμή, κάτι το οποίο δεν έχει αποσαφηνιστεί, καθώς ο ίδιος αποφεύγει να μιλά για την προσωπική του ζωή, θέλοντας να προστατεύει όσο μπορεί την ιδιωτικότητά του.

Δείτε φωτογραφίες τους.

Πηγή: Papadakis press

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved