Sparkling Women's Evening στο Coco-mat Hotel
Exodos

Sparkling Women's Evening στο Coco-mat Hotel

Ένα λαμπερό ‘’Sparkling Women's Evening’’ από το likewoman.gr διοργανώθηκε με τιμώμενο πρόσωπο τη Λίλιαν Παπουτσόγλου που παρουσίασε τη νέα της σειρά κοσμημάτων & αξεσουάρ, το ανοιξιάτικο απόγευμα της Δευτέρας 20  Μαίου ’19, στον ξεχωριστό χώρο του Coco- mat Hotel στο Κολωνάκι.

της Δευτέρας 20 Μαίου ’19, στον ξεχωριστό χώρο του Coco- mat Hotel στο Κολωνάκι.

Σχέδια μοναδικά, σε χρώματα εκθαμβωτικά, αναμφισβήτητα τα κοσμήματα της Λίλιαν Παπουτσόγλου μάγεψαν τους παρευρισκόμενουςς καλεσμένους. Κοσμήματα και αξεσουάρ για γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν κάθε ώρα παρουσιάστηκαν και κέρδισαν τις εντυπώσεις!

Πρόσωπα από τον χώρο της μόδας, των media και του επιχειρηματικού χώρου έδωσαν το “παρών” σε αυτό το ιδιαίτερο κάλεσμα του likewoman.gr.

Mε την παρουσία τους τίμησαν το Sparkling Women's Evening αναμεσά τους οι Άννα Κοντολέων, Κωνσταντίνος Κασπίρης, Δημήτρης Στρέπκος, Γεωργία Σιακαβάρα, Μάικ Νικολάτος, Άννα Τσιάλτα, Βασίλης Μπόρσης.

Το Sparkling Women's Evening και οι διοργανωτές υποστήριξαν τους σκοπούς του κοινωνικού φορέα Dreamteam. Η Dreamteam προάγει τον πολιτισμό και την τέχνη και βασικό κοινωνικό της έργο είναι να υποστηρίζει τα παιδιά, το περιβάλλον και τα ζώα για ένα καλύτερο κόσμο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved