«Η μικρή μας πόλη»: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για Κοκκινοπούλου-Φερεντίνο (photos)
Exodos

«Η μικρή μας πόλη»: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για Κοκκινοπούλου-Φερεντίνο (photos)

Η Φαίη Κοκκινοπούλου και ο Χρήστος Φερεντίνος έκαναν πρεμιέρα στο Θέατρο Λαμπέτη με την παράσταση «Η μικρή μας πόλη».

Το παρόν στην πρεμιέρα έδωσαν εκπρόσωποι του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Ο Χρήστος Φερεντίνος ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι ως αφηγητής, και είχε δηλώσει στο gossip-tv.gr για την πρόταση που του έγινε:

«Ο Γιάννης Κακλέας μου έκανε την πρόταση πριν από δύο μήνες. Μου έδωσε να διαβάσω το έργο, το οποίο είχα ακουστά αλλά δεν είχα δει, και μου άρεσε. Είναι ένα πολυδιαβασμένο και πολυπαιγμένο έργο του Θόρντον Γουάιλντερ όπου μιλά για μια μικρή πόλη της Αμερικής στις αρχές του αιώνα και περιγράφει την καθημερινότητα αυτής της πόλης! Η καινοτομία είναι ότι βάζει έναν αφηγητή να συνδέει τα γεγονότα που συμβαίνουν, την καθημερινή ζωή της πόλης, τον έρωτα, τον γάμο και τον θάνατο που είναι και το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της παράστασης, γιατί μιλούν οι νεκροί για το πώς βλέπουν τον κόσμο των ζωντανών».

Η Φαίη Κοκκινοπούλου επέστρεψε μετά από εφτά χρόνια αποχής. «Ήταν μία γενική αποχή από την υποκριτική για επτά χρόνια και σε αυτό το διάστημα έγραψα δύο βιβλία. Μία συλλογή διηγημάτων και ένα μυθιστόρημα. Ήταν δηλαδή επιλογή μου αυτό. Έγραφα πολλά χρόνια αλλά ποτέ δεν είχα ολοκληρώσει κάτι. Τα αφήνω όλα στη μέση και κάποια στιγμή ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και το έκανα» είχε δηλώσει στο gossip-tv.gr

Δείτε ποιοι βρέθηκαν στην πρεμιέρα παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved