Επίσημη πρεμιέρα για τη σειρά «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές» (photos)
Exodos

Επίσημη πρεμιέρα για τη σειρά «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές» (photos)

Επίσημη πρεμιέρα για τη σειρά «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές» του Σωτήρη Τσαφούλια σε παραγωγή COSMOTE TV. 

Σε μία ξεχωριστή εκδήλωση με την παρουσία των συντελεστών της σειράς, αλλά και εκπροσώπων από τον χώρο του κινηματογράφου και του θεάματος, πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 10 Ιουνίου, στην Αίγλη Ζαππείου, η επίσημη πρεμιέρα της πρώτης ελληνικής σειράς μυθοπλασίας σε παραγωγή COSMOTE TV «Έτερος Εγώ- Χαμένες Ψυχές» του Σωτήρη Τσαφούλια.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, το κοινό παρακολούθησε στον θερινό κινηματογράφο της Αίγλης τα 3 από τα συνολικά 8 επεισόδια της αστυνομικής σειράς, τα οποία θα κάνουν πρεμιέρα την Κυριακή 16 Ιουνίου, μέσα από την δωρεάν on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS. Από την Δευτέρα 8 Ιουλίου, τα επεισόδια του «Έτερος Εγώ- Χαμένες Ψυχές» θα προβάλλονται κάθε βράδυ στις 23.00, στο COSMOTE CINEMA 4HD.

Το «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές» παρουσιάζει μια σειρά δολοφονιών, που βασίζονται στους άθλους του Θησέα. Οι αστυνομικές αρχές καλούν τον εκκεντρικό καθηγητή εγκληματολογίας Δημήτρη Λαϊνη (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) για να τις βοηθήσει να λύσουν το μυστήριο και να εντοπίσουν τον serial killer.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Μάνος Βακούσης, Πέτρος Λαγούτης Άκης Σακελλαρίου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Κατερίνα Διδασκάλου, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασίλης Ρίσβας, και Σπύρος Παπαδόπουλος.

Το σενάριο του «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές», είναι μια ιδέα των Σωτήρη Τσαφούλια και Παναγιώτη Ιωσηφέλη. Παράλληλα, ο Σωτήρης Τσαφούλιας υπογράφει τη σκηνοθεσία, ενώ το σενάριο το συνυπογράφει ο ίδιος σε συνεργασία με την Κατερίνα Φιλιώτου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved