Μαύρη Σαμπούκα: Οι πρωταγωνιστές της παράστασης μιλούν στο gossip-tv και είναι απολαυστικοί (video)
EXCLUSIVE

Μαύρη Σαμπούκα: Οι πρωταγωνιστές της παράστασης μιλούν στο gossip-tv και είναι απολαυστικοί (video)

Η κωμωδία «Μαύρη Σαμπούκα» που παρουσιάζεται στο καλοκαιρινό θέατρο Αθηνά είναι μια καλή αφορμή για να βγούμε από το σπίτι μέσα στο καλοκαίρι, αφού οι πρωταγωνιστές της θα σε κάνουν να γελάσεις σίγουρα.

Ο Τόλης Παπαδημητρίου και ο Αντώνης Στάμος υπόσχονται γέλιο, κέφι και μοναδικές ατάκες σε μια κωμωδία που τα έχει όλα.

Οι δυο τους δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στη σκηνή του καλοκαιρινού θεάτρου Αθηνά στην Κυψέλη και ο κόσμος που έχει παρακολουθήσει το έργο κάνει λόγο για μια κωμωδία γεμάτη ενέργεια!

Βρεθήκαμε λοιπόν στο θέατρο και συνομιλήσαμε με τον Τόλη Παπαδημητρίου, ο οποίος δεν παίζει μόνο αλλά σκηνοθετεί και το εν λόγω θεατρικό, και τον Αντώνη Στάμο. Εμάς μας έπεισαν να δούμε το έργο και είναι βέβαιο ότι θα πείσουν κι εσάς!

Μας μίλησαν για την παράσταση και μας επεσήμαναν τους λόγους για τους οποίους κερδίζει το κοινό βλέποντάς την, ενώ φαίνεται ότι έχουν πολύ χιούμορ ως άνθρωποι και μια πολύ καλή αύρα.

Μαζί τους είναι και η Ζέτα Λίαλιου αλλά και ο Μιχάλης Ζαχαρίας, οι οποίοι συμμετέχουν στην «Μαύρη Σαμπούκα» και μας μίλησαν για τους ρόλους τους, δηλώνοντας κι εκείνοι με τη σειρά τους τι θα κερδίσει ο κόσμος παρακολουθώντας την κωμωδία αυτή!

Δείτε φωτογραφίες από τις πρόβες και μερικά στιγμιότυπα από την παράσταση...

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY

Η «Μαύρη Σαμπούκα» σερβίρεται κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα στις 21:15 στο Θέατρο Αθηνά: Πατησίων και Δεριγνύ 10, Κυψέλη

ΥΠΟΘΕΣΗ

Ενώ η «Μαύρη Σαμπούκα» μεσουρανεί στα ξενυχτάδικα της Αθήνας, ο Βλάσης Κουρούπας – ένας ταξιτζής από τις Κουκουβάουνες- μπαίνει κατά λάθος στο σπίτι του πάμπλουτου μουσικοσυνθέτη Διονύσιου Αβέρωφ με σκοπό να τον κλέψει. Το μεγάλο πρόβλημα όμως ξεκινάει όταν εμφανισθεί ο συνεργός του Βλάση, ο Μήτσος. Μόλις ο Διονύσιος τον αντιληφθεί...

Αλλά αυτό καλύτερα να το δείτε!

Σε καλοκαιρινή έκδοση και μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν , με «όπλο» τον ξέφρενο ρυθμό, «σκανδάλη» την έξυπνη ατάκα, ,«μπαρούτι» τους 2 ακραίους χαρακτήρες και «δυναμίτη» το γέλιο, η «ΜΑΥΡΗ ΣΑΜΠΟΥΚΑ» είναι μια κωμωδία-«σφαίρα» που σας υπόσχεται μια ξεκαρδιστική «έκρηξη»!

Στο ρόλο του Βλάση Κουρούπα ο Τόλης Παπαδημητρίου
Στο ρόλο του Διονύσιου Αβέρωφ ο Αντώνης Στάμος