Ο Κώστας Βουτσάς και η Άννα Φόνσου μεταμορφώνονται σε βασιλικό ζεύγος - Τι θα παρουσιάσουν; (photos)
Exodos

Ο Κώστας Βουτσάς και η Άννα Φόνσου μεταμορφώνονται σε βασιλικό ζεύγος - Τι θα παρουσιάσουν; (photos)

Ο Κώστας Βουτσάς και η Άννα Φόνσου φόρεσαν βασιλικά κουστούμια και υπόσχονται να μας ταξιδέψουν τη νέα σεζόν.

Εντυπωσιακά κοστούμια, τε­ράστια δαχτυλίδια, στέμμα­τα, γέλιο, ατάκες και πολύωρες λήψεις στη φωτογράφιση των συντελεστών της παράστασης «Ο βασιλιάς Ντο», που έρ­χεται τη νέα σεζόν στο θέατρο Broadway.

Ο απίθανος κωμικός του ελληνικού κινηματογράφου, συνοδευόμενος από την κόρη του Σάντρα Βουτσά, έφερε αέ­ρα... Χαβάης στο ζεστό από τις υψηλές θερμοκρασίες της επο­χής πάρκο, που έγινε η φωτογράφιση, με το υπέροχο γαλά­ζιο πουκάμισο με φοίνικες και αφρισμένα κύματα που φορούσε. Χαμο­γελαστός και με κέφι συ­νομίλησε με όλους τους τε­χνικούς, τη μακιγιέρ και την ενδυμα­τολόγο, ενώ αντάλλαξε μια σφιχτή αγκαλιά με τον παραγωγό Μαυρί­κιο Μαυρικίου, ο οποίος έχει αναλάβει τη θεατρική δι­ασκευή του έργου, την οποία υπογράφει ο σημαντικός Μί­μης Πλέσσας.

Η άφιξη της Αννας Φόν­σου , από την άλλη , επίσης δεν πέρασε απαρατήρητη! Η κομ­ψή κυρία του θεάτρου εντυπω­σίασε με το στενό φόρεμα και τα ψηλοτάκουνα που αναδείκνυαν τη λεπτή σιλουέτα της. Κάποιοι από τους περαστικούς, μάλιστα, εξέφρασαν την επιθυ­μία να τραβήξουν selfies με τους ηθοποιούς και κανένας δεν αρ­νήθηκε σε κανέναν.

Οργανωμένοι

Στη φωτογράφιση υπήρχε πλή­ρης τάξη: το μακιγιάζ ήταν στη­μένο κάτω από παχιά σκιά, τα κοστούμια τακτοποιημένα σε κρεμάστρες, οι φωτογράφοι εί­χαν λάβει θέση και μικρά πα­γωμένα μπουκάλια νερού ήταν παραταγμένα σε ένα πρόχειρο τραπεζάκι στις σκάλες της δια­τηρητέας έπαυλης.

Η Αννα Φόνσου πέρασε πρώτη στο μακιγιάζ και ύστε­ρα από 10 λεπτά προετοιμασί­ας βγήκε από το εσωτερικό του κτιρίου εκθαμβωτική, μέσα στο ονειρικό, πριγκιπικό φόρεμα της, το οποίο συνδύασε με μια υπέροχη τιάρα. Ομως και ο Κώ­στας Βουτσάς έκανε επική εμ­φάνιση με το δικό του κοστούμι και την τεράστια χρυσή κορόνα.

Ο Μαυρίκος Μαυρικίου με ικανοποίηση τραβούσε συνεχώς φωτογραφίες με το κινητό του, ωστόσο λίγο μετά παρατάχθηκε ανάμεσα στους ηθοποιούς και πόζαρε με χαμόγελο μπροστά στον φωτογράφο της παράστα­σης! Τα αστεία και τα πειράγμα­τα των τριών ευτυχώς έκαναν την πολύωρη διαδικασία να πε­ράσει διασκεδαστικά και, όταν με το καλό ολοκληρώθηκε, κά­θισαν με ανακούφιση να ξαπο­στάσουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved