Ο Μαρκουλάκης έκανε πρεμιέρα και «παρέλασε» όλη η showbiz! Οι κομψές κυρίες και τα ζευγάρια (photos)
Exodos

Ο Μαρκουλάκης έκανε πρεμιέρα και «παρέλασε» όλη η showbiz! Οι κομψές κυρίες και τα ζευγάρια (photos)

Δεν ήταν μόνο το γεγονός ότι είχε πρεμιέρα ένα από τα πιο αγαπημένα έργα του σύγχρονου θεάτρου αλλά και το ότι σε αυτό πρωταγωνιστεί φέτος ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Έτσι, ήταν αναμενόμενο πως στην πρεμιέρα του θεάτρου Αθηνών όπου ανεβαίνει η παράσταση "Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ" θα παρελάσει όλη η ελληνική σόουμπιζ και ο καλλιτεχνικός κόσμος της χώρας μας.

Με ένα εκπληκτικό καστ επί σκηνής, το οποίο αποτελείται από τους Μαρία Πρωτόπαππα, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη ο οποίος και σκηνοθετεί, Ντάνη Γιαννακοπούλου και Προμηθέα Αλειφερόπουλο, η παράσταση εκτυλίσσεται σε ένα σαλόνι το οποίο γίνεται... πεδίο μάχης! Δυο ζευγάρια ξενυχτούν, πίνουν και παίζουν τα πιο επικίνδυνα παιχνίδια: αυτά που θα γκρεμίσουν κάθε ζωτικό ψεύδος και θα φέρουν, με το φως της αυγής, την αλήθεια στο φως, όπως αναφέρεται στην υπόθεση του έργου.

Φυσικά, κοντά στους πρωταγωνιστές ήταν όλοι οι φίλοι τους για να τους στηρίξουν και να τους χαρίσουν το πιο θερμό τους χειροκρότημα για τις ερμηνείες τους.

Το δυνατότερο βέβαια, κατέκτησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ο οποίος ήταν φανερά συγκινημένος για την αγάπη που δεχόταν σε μία τόσο σημαντική για τον ίδιο στιγμή.

Μετά το τέλος της πρεμιέρας, το φουαγιέ του θεάτρου πλημμύρισε από γνωστούς καλλιτέχνες που είχαν πολλά να πουν για τη θεατρική παράσταση που μόλις είχαν απολαύσει αλλά και να συνομιλήσουν με τους πρωταγωνιστές.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από τη λαμπερή πρεμιέρα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved