Επίσημη πρεμιέρα για την Καρύδη: Λαμπερές παρουσίες, δάκρια συγκίνησης και... μπομπονιέρες! (photos)
Exodos

Επίσημη πρεμιέρα για την Καρύδη: Λαμπερές παρουσίες, δάκρια συγκίνησης και... μπομπονιέρες! (photos)

Με πολλές επώνυμες παρουσίες αλλά και δάκρια συγκίνησης πραγματοποιήθηκε χθες η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Του Κουτρούλη ο γάμος" που ανεβαίνει στο Νέο θέατρο Βασιλάκου

Πρόκειται για την πρώτη σκηνοθετική απόπειρα της Σμαράγδας Καρύδη η οποία και πρωταγωνιστεί στην παράσταση με πλήθος ταλαντούχων ηθοποιών.

Ανάμεσά τους ο Νίκος Κουρής στον ρόλο του Κουτρούλη αλλά και οι: Κώστας Κορωναίος, Ευγενία Σαμαρά, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Γιώργος Ψυχογιός, Βασίλης Παπαγεωργίου, Αλέξανδρος Τσώτσης, Γιώργος Σουλεϊμάν, Τάσος Ροδοβίτης, Αντώνης Κυριακάκης και Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος.

Φυσικά, μετά το τέλος της παράστασης όλοι οι επώνυμοι φίλοι των πρωταγωνιστών βρέθηκαν στο φουαγιέ αλλά και στα καμαρίνια τους για να τους συγχαρούν για τις απίθανες ερμηνείες τους.

Τα δάκρια συγκίνησης ήρθαν από τον μπαμπά της Σμαράγδας Καρύδη, τον Ντίνο Καρύδη ο οποίος φυσικά και δεν μπορούσε να μη συγκινηθεί με την ερμηνεία της κόρης της αλλά και την καταπληκτική δουλειά που έχει κάνει σε αυτή την πρώτη σκηνοθετική της απόπειρα.

Και επειδή πρόκειται για... γάμο, αυτόν του Κουτρούλη όπως αποκαλύπτει και ο τίτλος της παράστασης, δεν θα μπορούσαν να μην υπάρχουν και μπομπονιέρες αλλά και γαμήλια τούρτα!

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από τη λαμπερή επίσημη πρεμιέρα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved