Συγκινητικό! Ο Πορτοκάλογλου οργανώνει μουσική παράσταση στη μνήμη του Λαυρέντη (Photos)
Exodos

Συγκινητικό! Ο Πορτοκάλογλου οργανώνει μουσική παράσταση στη μνήμη του Λαυρέντη (Photos)

Μια μουσική παράσταση για τον Λαυρέντη!

Δύο μήνες μετά τον αιφνίδιο θάνατο του τραγουδοποιού, ο καλός του φίλος και συνεργάτης Νίκος Πορτοκάλογλου βάζει στην πρίζα ένα πολύχρωμο «Jukebox» να παίζει αγαπημένα τραγούδια τους.

«Η ιδέα για την παράσταση αυτή γεννήθηκε μέσα από τις ατελείωτες συζητήσεις που κάναμε με τον Λαυρέντη στη διάρκεια της καλοκαιρινής μας περιοδείας σε όλη την Ελλάδα.

Ονειρευόμασταν ένα αφιέρωμα στα πρώτα τραγούδια που ακούσαμε στα παιδικά και εφηβικά μας χρόνια, με δυο λόγια στην πρώτη, πιο αγνή και ενθουσιώδη επαφή μας με τη μουσική, που ήταν και η αφορμή για να γίνουμε κι εμείς μουσικοί», αποκάλυψε σχετικά με την παράσταση ο φίλος και μουσικός συνοδοιπόρος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα! ,

Με το αρχικό σχήμα, τους Μπλε, τον Στάθη Δρογώση, τα Κίτρινα Ποδήλατα, την Αγάπη Διαγγελάκη και τον Βύρωνα Τσουράπη, ο υπέροχος Νίκος Πορτοκάλογλου θα ανέβει στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, για περιορισμένες εμφανίσεις.

«Από τη στιγμή που ο Λαυρέντης έφυγε έτσι ξαφνικά και μας άφησε όλους κεραυνόπληκτους, στην αρχή σκέφτηκα να ακυρώσω όλα μας τα σχέδια και να κάνω μια παύση ή να στραφώ σε κάτι τελείως διαφορετικό.

Όταν όμως άρχισα να συνέρχομαι από το πρώτο σοκ, σκέφτηκα την αγαπημένη του ατάκα: The show must go on.

Ένιωσα με μια παράξενη σιγουριά πως και ο ίδιος θα ήθελε να κάνω πράξη το όνειρο μας», ανέφερε χαράκτηριστικά ο τραγουδοποιός για την παράσταση «Jukebox: Τα τραγούδια που μας μεγάλωσαν».

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved